0:2
(0:0)
57. M. Bronec (vl.)
70. J. Kubr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Domažlická rezerva odjela z Rozvadova se třemi body


Branky


57. M. Bronec (vl.) , 70. J. Kubr
0

Benfika ve druhém poločase zlomila svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Není ranky, není branky

Dvanácté kolo otevřelo sobotní klání mezi Rozvadovem a Benfikou Domažlic, které přijela k hraničním přechodu s jasným cílem - brát tři body. Domácí nechali vzpomenout na své táhlé problémy s úzkým kádrem a k utkání se sešli s pouhým jedním hráčem na lavičce náhradníků. 

 

První poločas patřil od prvních vteřin favoritovi z Domažlic, který měl častěji míč na svých kopačkách, ale proti houževnatému soupeři se jen těžko dostával do koncovky. Rozvadov se totiž dozadu vracel ve velkém počtu hráčů a zhuštěný prostor před vápnem dělal soupeři problémy. Na druhé straně naopak několikrát hrozil především agilní Kopáček, který svými neúnavnými náběhy a presinkem dělal domažlickým obráncům vrásky na čele.

 

První šanci si přichystali hosté po čtvrthodině hry, kdy po křídle unikl Waldmann, přiťukl Lucákovi, kterému na poslední chvilku ukopl míč vracející se Milan. Když se do poločasu ještě jednou neprosadil Lucák, jehož přímý kop Rychna lapil, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Dvě branky rozhodly

I ve druhém poločase pokračovala dominance hostů z Domažlic, tentokrát již okořeněná kýženými góly. Ten první si svěřenci trenéra Steinbrückera přichystali na 57. minutu, kdy po rozvadovské chybě na vlastní polovině vyrazil za obranu Pavel Kadlec, jehož přihrávku před branku si do vlastní sítě nešťastně srazil hrající trenér Bronec. Netrvalo to dlouho a skóre se opět měnilo. Pojistku na domažlickou výhru totiž přidal dvacet minut před konečným hvizdem Kubr, jehož náběhu si krásně všiml Sova a kapitán domažlické rezervy poté tváří v tvář Rychnovi zachoval chladnou hlavu a poslal míč neomylně do sítě.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrűcker, trenér hostů: "Po celý zápas jsme byli lepším týmem, tahali jsme za delší konec a měli jsme ho pod kontrolou. Bohužel jsme ale měli problémy s koncovkou, ale na konec jsme vyhráli zaslouženě po celkem solidním výkonu."



Sestavy


TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - M. Bronec [-] , F. Janda [-] , J. Viterna [-] , P. Hána [-] - J. Kopáček [-] , P. Roháč [-] - M. Havlas [-] - J. Horáček [-] , J. Křehlík [-] (66. J. Žemlička [-] ) , L. Milan [-]

TJ Jiskra Domažlice B
J. Švihořík [-] - P. Kadlec [-] , J. Kalný [-] (82. T. Lešek [-] ) , T. Sova [-] (89. P. Vavřička [-] ) , M. Lucák [-] , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , L. Waldmann [-] , M. Hojda [-] , J. Korelus [-] (78. R. Čadek [-] ) , A. Vlček [-] (89. V. Fořt [-] )

ŽK: 40. J. Korelus , 82. A. Vlček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠIMEK František, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.