0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby tlačily, ale Mýto bodovalo


Branky


0

Start měl několik velkých šancí, Mýto ovšem rozhodlo na konci první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Mýto je prozatimní největší překvapení sezóny, kdy se po desíti odehraných kolech drží na třetí příčce, což by celek, který loňskou sezónu čeřil vody v 1.A třídě, rozhodně při letní pauze nečekal. Výlet na horkou lubskou půdu ale pro žádný celek v soutěži není přijemný především díky velké síle Startu na svém trávníku.

 

Ta se potvrzovala hned od prvních vteřin, kdy domácí na svého soupeře vlétli a několik úvodních šancí bylo pro Mýto velkým varováním. Problémy hostující defenzivě dělala především exotická akvizice domácích, Jerome Cole, kterého několikrát hostující obrana zastavovala jen za cenu faulu, jako například mladík Brož, který si již v sedmé minutě vysloužil žlutou kartu. 

 

Do několika šancí se také dostával po skvělé práci domácího pilíře Voráče zkušený Šůs, ale ani jeho pokusy se do branky neprokousal. Ba naopak. Těsně před poločasovou pauzou přišla sprcha, když Lupáčovu křižnou střelu do sítě usměrnil Štych a do šaten se šlo za stavu 0:1.

Domácí tlačili

Luby ve druhém dějiství ještě více přidaly na tempu a blízko vyrovnání byly po necelé hodině hry, kdy se ve slibné pozici na hranici vápna ocitl Koželuh, ale rána mu nesedla a gólmana Vilda nevystrašila. Podobný úděl měly i další šance jmenovitě Veselky a Colea, se kterými si na jedničku poradil zkušený gólman Vild, který se měl tentokrát opravdu napilno.

 

S koncem utkání se začal obraz hry ještě více zjednodušovat a domácí spoléhali takřka výhradní na osobní souboje na útočné polovině, se kterými si ale mýtská obrana v čele s urostlým Abrtem věděla rady a takřka vše zvládla uskákat, výsledkem čehož si po konečném hvizdu sudího Šišky mohla oddychnout.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Vyjádření Lub: "Přestože jsme si vypracovali několik vyložených příležitostí ke skórování a měli jsme během zápasu územní převahu, body si odvezli hráči Mýta. Snad z jediné střely na branku vstřelili Štychem rozhodující branku zápasu."




Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - K. Křížek [-] , M. Mašek [-] , A. Čížek [-] , K. Veselka [-] - P. Kvítek [-] , J. Voráč [-] , V. Koželuh [-] - D. Raišl [-] , J. Cole [-] , M. Šůs [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Šmíd [-] , P. Štych [-] , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] , L. Smitka [-] , M. Veverka [-] , M. Brož [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-] , M. Lupáč [-]

ŽK: 7. M. Brož , 58. O. Kříž , 76. P. Bejček .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Šiška Pavel - KOURA Radim, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.