2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lehké tři body pro Domažlice


Branky


23. T. Sova , 63. M. Lucák
0

Jiskra si připsala důležité body proti Stříbru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Baník

Oslabené Stříbro přijela na nový domažlický stadion bez několika opor, mimojiné bez kapitána Hřebíka, kterého čeká delší pauza z důvodu utržení postranních kolenních vazů, a exprvoligového fotbalisty Lukáše Pleško, který rovněž laboruje se zraněním. A na hřišti to bylo znát.

 

Ve 23. minutě vysunul domácí Roubal Sovu, který obstřelil gólmana Dolejše a poslal míč do baníkovské sítě. Tentýž hráč se mohl v utkání prosadit i podruhé, ovšem po dobrém uvolnění na přední tyči nedokázal míč procpat za brankovou čáru. Odpovědět mohl Baník při šanci Tomáše Bůžka, jenž ovšem nepotvrdil svou střeleckou formu z přechozích zápasů této sezóny.

 

 

Několik šancí

Druhý poločas byl opět v domažlické režii. Domácí hráči na hřišti prokazovali velkou kvalitu a nebýt zbrklosti ve finální fázi, mohl si soupeř odvézt mnohem větší příděl. Vedení mohl navýšit například Antonín Vlček, jehož rána orazítkovala pouze břevno Dolejšovy branky. V další šanci selhal i střídající Vísner, který nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

Po hodině hry pak přidal pojišťující branku Milan Lucák, který si na vápně počkal na Roubalův pas a technickou střelou poslal míč za záda bezmocného Dolejše. Ten se zaskvěl o pár minut později při střele autora dvou asistencí, Lukáše Roubala, jenž už už zvedal ruce nad hlavu. Snížení mohl zajistit na druhé straně střídající Petrlák, ale když se ani on netrefil, zápas skončil výsledkem 2:0 pro domácí Benfiku.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "My jsme chtěli zápas vyhrát, protože už jsme nutně potřebovali tři body, a to se nám povedlo. Vítězství je to zasloužený, byli jsme lepší, několik šancí jsme zahodili a mohlo to být mnohem víc."

TJ Baník Stříbro
Jakub Eliáš, hráč hostů: "Máme problém s marodkou a přijeli jsme hodně oslabení, což hodně ovlivňuje celkový výkon. Hodně jsme ztráceli balóny, chybovali jsme a prohra 2:0 je pro nás hodně mírná, mohlo to být mnohem víc."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - J. Teršl [-] , M. Lucák [-] , L. Waldmann [-] , L. Roubal [-] , R. Čadek [-] (46. M. Vísner [-] ) , J. Korelus [-] (90. D. Žák [-] ) , A. Vlček [-] (67. P. Kadlec [-] ) , T. Sova [-] (86. T. Lešek [-] ) , T. Korelus [-] , J. Kubr [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - J. Malý [-] (88. K. Blažek [-] ) , R. Dyk [-] (29. A. Šimek [-] ) , P. Demjan [-] , A. Kohut [-] , T. Bůžek [-] , O. Pavlas [-] , D. Tůma [-] , J. Eliáš [-] , J. Korynta [-] (65. J. Petrlák [-] ) , L. Zaoral [-]

ŽK: 69. L. Roubal , 73. J. Teršl - 41. P. Demjan , 78. L. Zaoral .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MAROUŠEK Karel, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.