J. Abrt 70.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: O nerozhodném výsledku rozhodly dvě minuty ve druhé půli


Branky


0

Mýto podruhé po sobě zaváhalo a s Břízou se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Mýto po sedmigólovém výprasku v Chotíkově přivítalo na svém plácku Horní Břizu, která chtěla prvního mýtského zaváhání využít a odvézt si nějaké ty body domů. První šanci přinesla až 19. minuta a teč domácího Smitka, se kterou si ale Schimmer poradil. Podobný happy-end pro hostujícího gólmana měla i šance kanonýra Švejdy.

  Na druhé straně přinesla vzrušení střelecká příležitost Zavadila, jehož zblokovanou střelu poslal Sedlecký rovněž pouze do houště mýtských těl před brankou. Ke konci poločasu se domácím naskytla šance v podobě standardní situace za hostujícím vápnem, ovšem Veverkovo technickou ránu vyrazil na brankové čáře stoper Janka mimo tři tyče.

Rozhodovaly penalty

 I ve druhém poločase pokračovala nepatrná dominance domácího Slavoje, který se nadále tlačil do koncovky, která ovšem ze strany mýtských hráčů nebyla protentokrát ideální. Ideálně tento fakt demonstrovala 65. minuta, kdy Štychova hlavička skončila na rukavicích gólmana Štycha a následná dorážka se ani nevešla mezi tři tyče brankové konstrukce.

 

A tak se skóre měnilo na druhé straně. Po ose Lomoz - Paukner - Zavadil se balón dostal k Chocholatému, který poslal míč za záda překvapeného Vilda a hosté šli do vedení. Radost z gólu ovšem netrvala dlouho. Dvě minuty nato totiž Štychův centr zatloukl do branky hlavou urostlý Abrt a bylo vyrovnáno.

 

Utkání mohl rozhodnout Švejda, jehož hlavička ale rozdílovou brankou neskončila a na řadu přišly pokutové kopy. V těch byli šťastnějšími střelci domácí hráči Mýta, kteří si pro sebe uzmuli bod navíc.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková: "Soupeř nás po většinu utkání herně přehrával. Dokázali jsme se ve druhé půli dostat po velmi pěkné akci do vedení, ale bohužel jsme neubránili standardku, po které soupeř vyrovnal. Zápas jsme nakonec dovedli na penalty, ve kterých už je to spíše o štěstí. Po průběhu utkání je pro nás bod dobrý."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Lupáč [-] (64. P. Štych [-] ) , M. Švejda [-] , L. Smitka [-] (82. D. Hlaváček [-] ) , O. Kříž [-] (74. T. Vonášek [-] ) , P. Bejček [-] , M. Veverka [-] (64. O. Konopásek [-] ) , M. Světlík [-] , M. Brož [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] , M. Paukner [-] - D. Sedlák [-] , J. Kraček [-] (71. K. Příhoda [-] ) , T. Lomoz [-] - M. Zavadil [-] (90. M. Macháček [-] ) , J. Sedlecký [-] (63. J. Paukner [-] ) , P. Chocholatý [-] (82. M. Zedník [-] )

ŽK: 7. P. Bejček - 17. S. Rous , 43. L. Janka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠIŠKA Pavel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.