Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benfika si pohrála s Luby


Branky


0

Domažlice očividně zapracovaly na své koncovce a po čtyřech brankách do sítě Lub berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách rozhodnuto

Domažlická rezerva přišla na trávník s velkým odhodláním, které promítla do svého výkonu hned v prvních minutách. Skóre mohl otevřít Lucák z hranice vápna, ale Hromada míč lapil. V šesté minutě vysunul Lucák Kadlece, který si míč přichystal ke střele a trefil se přesně k tyči. Buršíkovu střelu z úhlu poté lubský gólman lapil, ovšem na další pokus tohoto obávaného střelce o pár minut později byl již krátký, balón se odrazil od břevna za brankovou čáru a domácí mohli slavit podruhé. 

 

V devatenácté minutě Hromada předvedl dva skvělé zákroky proti Buršíkovi a Hromadovi, po následném rohovém kopu ovšem míč putoval k Roubalovi, který si s nabídnutou přiležitostí poradil na jedničku a zvýšil již na 3:0. Na druhé straně mohl snížit Křížek, ovšem jeho střela rozvlnila pouze boční síť. Luby se přecijen dočkaly, když se po Coleově centru v souboji prosadil Voráček a snížil na poločasových 3:1, což nezměnil ani neuznaný gól Lucáka po ofsajdovém postavení.

Milion šancí, jediný gól

Navýšit vedení mohl po poločasové pauze další z mladíků v domácí sestavě, Teršl, jehož hlavička opět z ofsajdu ovšem brankou logicky skončit nemohla. V další šanci se objevil Buršík, který těsně přestřelil. Na druhé straně mohl kontaktní branku přidat Veselka, jehož hlavička ovšem rovněž mířila mimo tři tyče.

 

Když v dalších velkých šancích zklamal jak Roubal, tak Waldmann s Lucákem, a závěrečný hřebíček do rakve tak musel zatlouct až střídající Čadek, který využil své rychlosti a unavenou obranou soupeře prošel jako nůž máslem - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Vyjádření Domažlic: "Díky tomu, že se hrálo na hlavním hřišti, měli dominantní postavení v celém utkání domácí borci, kteří bohatě využívali celé hřiště pro svou kombinaci a rychlost. Brankové konto brankáře Hromady zatížili ,,pouze“ čtyřmi góly. Dva jim nebyly uznány pro ofsajd. Hosté i díky svému brankáři mohli být rádi, že jejich konto nebylo zatíženo dvouciferným výsledkem, protože šancí na to měli domácí opravdu dost."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] (84. L. Červený [-] ) - L. Roubal [-] , P. Kadlec [-] (76. R. Čadek [-] ) , M. Hojda [-] , J. Teršl [-] , M. Buršík [-] , J. Korelus [-] , J. Kubr [-] , T. Korelus [-] , M. Lucák [-] , L. Waldmann [-] (80. T. Lešek [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Křížek [-] , M. Lavička [-] , M. Mašek [-] , K. Veselka [-] , M. Vejskal [-] (46. M. Irlbek [-] ) - P. Voráček [-] (89. A. Hosnedl [-] ) , J. Voráč [-] - J. Cole [-] (80. T. Bureš [-] ) , K. Šleis [-] (80. M. Pivoňka [-] ) , V. Koželuh [-]

ŽK: 86. J. Korelus - 28. K. Veselka , 76. P. Voráček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠIŠKA Pavel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.