0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto je k nezastavení


Branky


0

Další tříbodová výhra drží Slavoj na příčkách, kde by ho nikdo před sezónou nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto zaskočilo

Rapid na domácím hřišti přivítal Mýto, která do soutěže vstoupilo výtečně a po několika výhrách okupovalo přední příčky. To plzeňský tým přijel s dobrou náladou minulý víkend z Rozvadova, kde soupeři uštědřil šest branek a především kanonýr Žák si mohl libovat ve své výtečné střelecké formě.

 

Gólovou potenci svěřenců trenéra Myslivečka ale rozmetala výborně ušitá taktika pro hráče Slavoje, kteří nenechávali největším ofenzivním hvězdám Rapidu ani metr prostoru a již zmiňovaný Žák byl díky důslednému bránění naprosto odříznut ze hry.

 

V první šanci se objevil rychlonohý Švejda, ale samostatný nájezd na Bekeho neproměnil. Na druhé straně si jedinou šanci utkání domácí vypracovali po půlhodině hry, kdy Nový hlavičkoval z malého vápna, ale míč skončil za brankou.

 

Rozhodující okamžik zápasu přišel před koncem první půle, kdy Kříž nádhernou kolmicí vysunul Švejdu, který píchl míč kolem vybíhajícího Bekeho a hosté šli do kabin s pocitem hubeného vedení 0:1.

Rapid byl bezzubý

Ve druhém poločase pokračovali hosté ve hře ze zajištěné obrany a rychlými kontry, čímž svého soupeře prakticky nepouštěli do šanci. Alespoň náznakem byl moment ze 60. minuty, kdy odražený míč jeden z rapidských hráčů napálil mimo branku hájenou gólmanem Vildem.

 

Ve zbytku zápasu již hosté své těsné vedení dokázali uhájit a především díky přesnému dodržování nastolené taktiky a pokynů se mohou radovat ze zasloužených třech bodů, které nováčka soutěže posunuly již na třetí místo.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, vedoucí domácích: "Soupeř se na nás připravil vzhledem k našemu podařenému výkonu v Rozvadově velmi dobře, zalezl na svou polovinu a prakticky do žádné šance nás nepustil. Čekal především na rychlé brejky, přikryl našeho útočníka Žáka, což rozhodlo. Zasloužená výhra pro Mýto."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Bojovností, pevnou obranou a rychlými brejky jsme si odvezli tři body. Hráli jsme odzadu, ze zabezpečené obrany a po jednom protiútoku jsme zápas rozhodli."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - M. Gesl [-] (50. T. Do [-] ) , D. Matějka [-] (75. M. Šimandl [-] ) , V. Žák [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , T. Keckstein [-] , L. Hajšman [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Švejda [-] (64. J. Kotnauer [-] ) , L. Smitka [-] (85. J. Šmíd [-] ) , D. Hlaváček [-] , O. Kříž [-] (79. T. Vonášek [-] ) , P. Bejček [-] , M. Veverka [-] (70. P. Štych [-] ) , M. Světlík [-] , M. Brož [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-]

ŽK: 55. V. Žák , 70. T. Keckstein , 72. M. Čupalka , 78. P. Beke , 84. J. Harmady .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - VOCELKA Milan, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.