1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice slaví první tříbodovou výhru


Branky


52. M. Černohorský (p.) - 48. J. Skála , 70. M. Halas
0

Holýšov se na svém domácím hřišti snažil, na body proti dříve divizní Sušici to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Svěřenci trenéra Míčky na podzim ze dvou zápasů nezískali ještě ani bod a další příležitostí k protržení této nelichotivé bilance bylo střetnutí se Sušicí, která měla v tabulce body hned tři.

 

Od prvních minut vše nasvědčovalo tomu, že se na trávníku potkaly kvalitou dva velmi vyrovnané celky a zápas mírného favorita snad ani nemá. Iniciativu hned od úvodu převzali domácí, kteří se tlačili za první branku, ale jak Kraus, tak v zápětí ani Vnouček branku nedokázali ohrozit natolik, aby to znamenalo úvodní branku.

 

Na druhé straně se do zakončení probíjel Imrich Varga, ale pozorná obrana si s jeho průnikem poradila. A když se opět na domácí straně nedokázal prosadit ani kapitán Černohorský, šlo se do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Kuriózní gól rozhodl

Branky přišly až ve druhém dějiství. Hned ve 48. minutě předvedal Sušice parádní akci, kdy Hájek nádhernou kolmicí vysunul Skálu, který si pohrál s gólmanem Horáčkem a poslal míč do odkryté branky.

 

Vedení si ovšem hosté neužívali dlouho. Hned o čtyři minuty později se totiž ve vápně po Černohorského pasu objevil Staněk, jehož dravý průnik zastavil jasným faulem Tomáš Fuchs a sudí jednoznačně ukázal na penaltový puntík. Kulatý nesmysl si na tuto značku postavil kapitán Černohorský a rázem to bylo 1:1.

 

Vítězná branka se zrodila v 70. minutě, kdy Horáčkův odkop od branky před půlící čárou zastavil Halas a parádním halfvolejem poslal míč přesně mezi tři tyče.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Byl to vyrovnaný zápas, kdy my jsme neproměňovali šance, Sušice ze tří šancí dala dvě branky, takže jsme opět pohořeli na koncovce, což je naše aktuální největší bolest."

TJ Sušice
Vyjádření Sušice: "O výhru se postaral především dobrý týmový výkon a týmový duch. Vstřelili jsme dvě krásné branky, především ta druhá od Halase stála za to. Konečně máme tři body a navíc si držíme status stále neporaženého mužstva."



Sestavy


FK Holýšov
V. Horáček [-] - J. Vnouček [-] (70. J. Valenta [-] ) , M. Nemček [-] , R. Kraus [-] , S. Staněk [-] (59. O. Manowetz [-] ) , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Skála [-] , O. Skrbek [-] , T. Fuchs [-] (80. P. Hubáček [-] ) , J. Čanecký [-] (90. P. Hrubec [-] ) , L. Hájek [-] , T. Vichr [-] , I. Varga [-] (75. J. Brabec [-] ) , T. Klíma [-] , M. Halas [-] , M. Bachroň [-]

ŽK: 55. V. Kaas - 51. T. Fuchs , 90. O. Skrbek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Šiška Pavel - MAROUŠEK Karel, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.