0:2
(0:1)
28. J. Abrt
69. J. Abrt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 15:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Nováček z Mýta překvapil Rozvadov


Branky


28. J. Abrt , 69. J. Abrt
0

Výsledek, který málokdo čekal. Oslabený rozvadov doma podlehl nabuzenému Mýtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý protiútok a vedení hostů

U hraničního přechodu se v rámci druhého kola setkala dvě mužstva, která se ve svých úvodních zápasech nedočkal výhry - Rozvadov po penaltovém rozstřelu podlehl Lhotě, Mýto přenechalo tři body v poslední minutě Tachovu.

I přes značné problémy se skládáním kádru pro další sezónu se za favorita v tomto střetnutí považoval dlouholetý účastník nejvyšší krajské soutěže z Rozvadova, který doufal v příznivé podmínky v domácím prostředí. Oproti očekávání to byl ovšem naopak celek z Mýta, kdo působil zkušenějším dojmem a od prvních minut domácím hráčům dost zatápěl. Těm se naopak nedařilo držet míč na svých kopačkách a první poločas moc pohledný fotbal nenabídl.

Výjimkou byl moment ze 28. minuty, kdy rozvadovští hráči ztratili balón na útočné polovině a soupeř vyrazil do rychlého brejku, kdy se mladíček Smitka dostal na polovině hřitě do samostatného úniku, zatáhl míč do vápna, kde nehamounil a nahrál do tandemu Abrtovi, který poslal míč do prázdné branky.

Pojistka

Domácím borcům nepomohla ani poločasová rozmluva v kabině a ve druhém poločase se nejvíce musel činit gólman Rychna, jenž se zaskvěl především po Křížově nebezpečné střele zpoza vápna. To na druhé straně bránu chránící Vild měl o poznání méně práce a po utkání mohl děkovat své pevné obraně, která soupeři žádnou vážnější šanci nedovolila.

 

Tři body na konec borcům z Mýta přiklepl v 69. minutě svým druhým zásahem v utkání důrazný obránce Abrt, který se po rohovém kopu perfektně zorientoval ve vápně a jeho pohotová dorážka znamenala gól na 0:2, což bylo i konečné skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Nám se vůbec nedařilo. V takovém utkání v domácím prostředí musíme být daleko více agresivnější a jistější na míči. Pochválit musím gólmana Rychnu, který na svůj věk předvádí parádní výkony a tento přestup se nám opravdu povedl."




Sestavy


TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - J. Kopáček [-] , J. Viterna [-] , J. Svoboda [-] (55. J. Žemlička [-] ) , M. Slowik [-] , M. Bronec [-] , P. Roháč [-] , X. Nguyen [-] (74. L. Milan [-] ) , T. Hutta [-] , J. Horáček [-] , P. Hána [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - O. Konopásek [-] (82. Z. Hackr [-] ) , O. Kříž [-] , M. Lupáč [-] (66. T. Vonášek [-] ) , M. Švejda [-] , P. Bejček [-] , L. Smitka [-] (76. J. Kotnauer [-] ) , M. Světlík [-] , M. Brož [-] , J. Abrt [-] , M. Veverka [-]

ŽK: 70. M. Bronec - 73. M. Veverka , 80. M. Světlík , 81. O. Konopásek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KŘÍŽ Lukáš, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.