M. Lucák 40.
M. Lucák 45. (p.)
P. Kadlec 83.
3:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka v Domažlicích vyzněla lépe pro Chotíkov


Branky


40. M. Lucák , 45. M. Lucák (p.) , 83. P. Kadlec - 28. D. Míka (p.) , 36. J. Končal , 63. D. Míka , 84. J. Kluska ml.
0

Prohlédněte si utkání ve fotogalerii Jiřího Pojara...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená pro gólmana

Oba trenéři museli před utkáním řešit nepříjemné absence, což se výrazně promítlo na nominacích do zápasu, kdy na obou stranách chybělo hned několik stabilních hráčů užšího kádru. 

Na hřiště se dostal i navrátilec Jakub Kalný, který se uvedl po půlhodině hry nešetrným zákrokem na jednoho z rychlých hráčů soupeře ve vlastním vápně a s nařízenou penaltou si bez problémů poradil kapitán Míka. Opařená Benfika ztratila koncentraci a o pár minut později inkasovala po druhé, když se nikým nehlídaný dostal za domácí obranu a nadvakrát překonal gólmana Brataniče.

Poslední pětiminutovka ovšem patřila Milanu Lucákovi z kádru rezervních Domažlic. Ten se nejprve parádně uvolnil ve vápně a přesnou střelou nedal Bejdákovi šanci zasáhnout a stál také u velmi důležitého okamžiku celého utkání ze 42. minuty. Na branku hostů pelášil Waldmann, který byl nedovoleným způsobem podražen brankářem Bejdákem, který za svůj zákrok v pokutovém území viděl okamžitě červenou kartu. Mezi tři tyče se postavila chotíkovská dvojka Krásl, která ale neměla na Lucákovo střelu z penalty nárok.

Drama v závěru

Ačkoliv by se mohlo zdát, že proztaimní výsledek 2:2 a výhoda jednoho muže v poli navíc může znamenat pro domažlické velkou výhodu, nebylo tomu tak. Po dobývání hostujícího valu ztratili domácí borci míč, ten se dostal k vápnu až ke kapitánu Míkovi, který jej procpal za záda nešťastného Brataniče. 

Domažličtí v tu chvíli potřebovali pro zisk bodů vyrovnat a čas se neúprosně krátil. Ve velké šanci byl zdviženým praporkem zastaven zakončující Kubr, a kýžený gól přišel až v poslední desetiminutovce, kdy se prosadil Kadlec a rázem bylo srovnáno. 

Oslavou gólu nesoustředení hráči domácího celku ovšem zapomněli na zadní vratka a prakticky hned po výkopu inkasovali počtvrté, když míč do sítě pověsil Jaroslav Kluska a stanovil konečný výsledek 3:4.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - P. Kadlec [-] , J. Kalný [-] , J. Kubr [-] , D. Žák [-] , R. Čadek [-] (57. M. Vísner [-] ) , T. Sova [-] (75. T. Lešek [-] ) , M. Lucák [-] , L. Waldmann [-] , A. Vlček [-] , M. Hojda [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - P. Zajíček [-] , D. Kestler [-] (44. J. Krásl [-] ) , J. Fakan [-] (65. M. Míka [-] ) , K. Schleis [-] (71. M. Lopata [-] ) , J. Vlk [-] , J. Pechler [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Končal [-] , D. Míka [-] , M. Prais [-]

ŽK: 27. J. Kalný , 52. R. Čadek , 81. T. Lešek - 31. D. Kestler , 75. D. Míka , 88. J. Pechler . ČK: 42. D. Bejdák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Homr Michal - RUBÁŠ Jaroslav, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.