R. Hogh 71.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava nestačila na soupeře


Branky


71. R. Hogh - 12. L. Malík , 14. L. Malík (p.) , 41. J. Kubiš , 73. L. Malík
0

Po dobrém výkonu s Tošanovicemi nás tentokrát čekal zápas s naším starým známým - Doubravou. Ta se v minulém kole střetla v televizním utkání na hřišti Řepiště a navnadila se na nás jasnou výhrou 3:0. Poslední vzájemný zápas se datuje do zimy 2016, kdy jsme na zimním turnaji v Orlové zvítězili nad Doubravou 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřiště v Doubravě bylo doslova v katastrofálním stavu a připomínalo spíše dostihovou trať. Kombinační fotbal se na tomto terénu opravdu hrát nedal, a tak se oba týmy snažily o co nejjednodušší hru. Nakopávané míče lépe vycházely hostujícím hráčům a domácí obraně vytvářely vrásky na tváři. Ve 12. minutě nám opět pomohla standartní situace. Kubišovi se sice rohový kop moc nepovedl, ale odražený balón si na hranici vápna našel Malík a pěkně umístil míč k tyči - 0:1. Navíc za další dvě minutky si naběhl na pěkný pas Swaczyny Čerešňa, obehrál Bočka a ten ho rukou poslal k zemi. Penalta! K té se postavil Malík a nedal domácímu brankáři šanci - 0:2. Věřňovičtí se po dvou slepených gólech uklidnili a byli od této chvíle lepším týmem na hřišti. Domácí celek si nedokázal vytvářet žádné šance a zahrozil jen ze dvou standartních situací. Tým Věřňovic se sice popasoval s těžkým terénem lépe, ale další šance ne a ne přijít. Až těsně před koncem poločasu ve 41. minutě udržel Čerešňa proti třem protihráčům míč a navíc vymyslel pěknou přihrávku za obranu Kubišovi, který si s ní věděl rady a překonal Bočka potřetí - 0:3. Hosté tak šli do kabin značně spokojenější. 

 

Druhý poločas jsme začali vlažně a na obou stranách se hrál velmi nezáživný fotbal. Naši nesoustředěnost využil domácí celek v 71. minutě, vše nastartoval špatným výkopem Vykydal, Hogh využil špatného postavení obrany a přeloboval našeho brankáře - 1:3. Domácí tým gólem trochu ožil, ale za dvě minuty je opět zmrazil Malík, který využil pěkné nabídky Čerešni a zkompletoval hattrick - 1:4. Tímto gólem bylo definitivně rozhodnuto a utkání se dohrávalo už jen z povinnosti. Branku mohl nakonec dát i Čerešňa, ale tu mu sebral po centru Kubiše domácí Boček dobrým zákrokem. Věřňovičtí už pak v pohodě vítězství uhájili a dokráčeli ke třem bodům. 

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
klubový web: Po šestém vítězství v řadě jsme se dokonce vyšvihli do čela tabulky, když Dolní Lutyně doma ztratila a zápas Lučiny byl odložen. Příští týden v neděli 4. 11. od 14:00 nás čeká poslední podzimní zápas, ve kterém budeme hrát o titul podzimního mistra. Přijďte nás podpořit!



Sestavy


Baník OKD Doubrava
M. Boček [-] - M. Dzik [-] , R. Hogh [-] , J. Kuznik [-] , J. Kleiner [-] , M. Kučera [-] , P. Entner [-] (10. D. Kakáč [-] ) , M. Fober [-] , P. Bambuch [-] , K. Antal [-] , T. Široký [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - R. Rzodek [-] (51. D. Kaša [-] ) , M. Weiss [-] , J. Wojtas [-] , P. Žyla [-] , J. Swaczyna [-] , J. Kubiš [-] , L. Malík [-] , F. Hruška [-] (82. M. Čopík [-] ) , F. Danel [-] (70. T. Kantor [-] ) , J. Čerešňa [-]

ŽK: 58. M. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - PŘEČEK Dušan, VÍTEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.