Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o čelo tabulky se z výhry radovala Veselá


Branky


0

Šlágr desátého dějství se hrál v sobotu odpoledne na Veselé, kdy se střetly první dva celky podzimní tabuly. Hosté ze Slavkova pod Hostýnem umí být na hřištích soupeřů nepříjemným protivníkem, což letos už několikrát ukázali. Domácí Veselá si přivezla cennou výhru z nedalekých Lužkovic a věřila si i na nováčka. Domácím vyšla na jedničku úvodní půle, kterou vyhráli o dvě branky a postupně svůj náskok navyšovali i ve druhém poločasu. Hosté v závěru zkorigovali na přijatelný rozdíl, ale poslední slovo měli Veselané. Fotbal se divákům meusel líbit, viděli ofenzívní hru okořeněnou hned sedmi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Nováček ze Slavkova pod Hostýnem přijel otestovat svou formu tentokráte na Veselou. Oba týmy jsou na podzim příjemným překvapením a patřily jim po 9.kole první dvě příčky tabulky. Slavkov v předchozích pěti venkovních  utkáních nasbíral nečekaných 11 bodů. Veselá v boji o první místo chtěla také uspět a potvrdit předchozí dobré výsledky korunované výborným druhým poločasem v derby v Lužkovicích, kde třemi brankami otočila výsledek zcela ve svůj prospěch.  Poslední dny spadlo dost vody a i když předchozí vítr a sobotní sluníčko trochu s vysušením pomohly, tak to měli oba soupeři na promočeném terénu velmi ztížené. Ze situací se lépe vypořádali domácí a ani na tomto terénu neupustili od kombinační  hry. Na hostech byl cítit respekt ze soupeře, který se ještě zvýšil, když Veselá z jedné z prvních šancí šla ve 21. minutě do vedení.  To dostal Petr Dlouhý  dost dlouhý  míč za obranu,  prosadil se přes stopera a vybíhajícího brankaře Neradila těsně před střetem po zemi obstřelil na milimetr přesně. Míč šel od tyče do brány. Petr si ale při zakončování poranil třísla a musel bohužel střídat. Hosté potvrdili, že mají rychlý a nebezpečný přechod do útoku, ale dnes nebyli dostatečně přesní v rozehrávce a tak Petra Červenku v bráně Veselé ohrožovali jen ze standardních situací. Ranou pro psychiku  hráčů Slavkova pak byla  druhá branka Veselé, která  padla po rychlém protiútoku a vyšachování  obrany těsně před odchodem do kabin.  Milan Šumšal zatáhl míč vpravo až k brankové čáře a ideálně pod sebe nahrál na penaltu nepokrytému  Romanovi Manďákovi a ten se nemýlil.  

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

Hned pět minut po přestávce si oba role vyměnili a  Milan Šumšal zakončoval sám u pravé tyče.  A tím bylo de facto o výsledku utkání rozhodnuto.  Nejlepším hráčem Slavkova byl rozhodně gólman Lukáš Neradil, který prokázal mimořádný postřeh a brankařský odhad a nebojím se napsat, že zabránil dnes dvoucifernému výsledku.  Velké problémy Slavkovu činilo pokrýt aktivního hrajícího trenéra Veselé, Tomáše Dujku, který po  úvodním několika nepovedených přihrávkách se rozehrál k velkému výkonu a udivoval zejména hostující diváky svými milimetrově  přesnými pasy přes půl hřiště. Svůj standardně kvalitní výkon korunoval v 62. minutě gólem už na  4:0.  Dostal přihrávku na levý roh  pokutového území, udělal dva kroky do vápna a tvrdou střelou nedal Neradilovi šanci zasáhnout.  Následovala desetiminutová pasáž, kdy oběma soupeřům bylo jasno, že je definitivně rozhodnuto a tempo  oboustranně polevilo.  V 75. minutě ale z náhodné akce hosté Barotem snížili na 4:1 a  naráz jich bylo plné hřiště a dostali znovu chuť do hry. Než Veselá stačila zareagovat, hosté Zdeňkem Sadilem dokonce snížili na 4:2 (neodmávaný ofsajd?). To domácí probralo z letargie a další komplikace již nepřipustili . V posledních vteřinách zápasu naopak po rozehraném přímém kopu David Dlabaja vymetl pavučinu v pravém horním rohu Neradilovy brány a stanovil na konečných  5:2 pro Veselou. 

 

 

Utkání se muselo líbit. Domácí pokračovali ve střelecké produktivitě z Lužkovic. Hosté sice trošku zůstali svým výkonem za očekáváním, ale sympatickým projevem a disciplinovaností také přispěli ke kvalitě utkání. Obě mužstva hrála útočně a hlavně bez  faulů a  přehnané tvrdosti, což na mokrém terénu je třeba ocenit. Přesný rozhodčí Milan Katrňák měl tím ulehčenou pozici a nemusel řešit žádné extrémní složitosti a vystačil si s jednou jedinou žlutou kartou (v 40. minutě ji dostal hostující Jiří Pavlica za faul). 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Minulé dva domácí zápasy (s Příluky a Loukami) jsme rozhodovali jednou jedinou brankou až v závěrečných minutách. Nyní jsme za tři zápasy vstřelil 11 branek a jsme rádi za toto střelecké probuzení. Pozice lídra si moc vážíme a hodně si ji užíváme. Teď se připravíme na umělou trávu ve Slavičíně – Hrádku a pokusíme se o bodování i v desátém utkání v řadě.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Facebook Slavkova:



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - P. Dlouhý [-] (27. D. Dlabaja [-] ) , D. Sokol [-] , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] , T. Divoký [-] , M. Šumšal [-] (57. J. Žaludek [-] ) , M. Odstrčilík [-] , M. Bodlák [-] , J. Červenka [-] , T. Dujka [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - P. Darebníček [-] (46. L. Urbánek [-] ) , M. Urbánek [-] (65. J. Krajcar [-] ) , F. Kostov [-] , V. Vrubel [-] , J. Barot [-] , R. Sadil [-] (46. D. Mrázek [-] ) , Z. Sadil [-] , M. Kužel [-] , P. Šimčík [-] (54. R. Pálka [-] ) , J. Pavlica [-] (75. J. Čačala [-] )

ŽK: 40. J. Pavlica .
Hráči zápasu: R. Manďák , T. Dujka - L. Neradil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Katrňák Milan - HASUKIČ Salih, ŠTOURAČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku