Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov pod Hostýnem si poradil s kosteleckým Moravanem


Branky


0

Malé holešovské derby bylo na programu o víkendu ve Slavkově pod Hostýnem. Domácí tým dokázal vyhrát na penalty v dohrávce na Mladcové a tyto dva body mu vlily další novou krev do žil. V první půli poslal Slavkov do vedení Zdeněk Sadil. Ve druhém dějství se vše podstatné odehrálo až v závěrečné patnáctiminutovce. Hosté totiž nejdříve dokázali srovnat na 1:1, domácí ale měli strhující závěr a dvěmi brankami dovedli zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

Fotbalisté Slavkova pod Hostýnem udrželi v 9. kole proti Kostelci u Holešova vedoucí pozici a po domácí výhře 3:1 dál kralují tabulce I. B třídy skupiny B. Slavkovští se poprvé prosadili až ve 38. minutě, kdy hostujícího gólmana Nevřalu překonal Sadil. Další góly ani přes několik slibných příležitostí v první půli nepadly. Klíčové momenty víkendového střetnutí přišly až v závěrečné čtvrthodině. Moravanu pomohlo střídání, když náhradník Odložilík v 75. minutě srovnal na 1:1. Fotbalisté Kostelce ovšem nerozhodný výsledek v hektickém závěru neudrželi. Nejprve vrátil vedení na domácí stranu Darebníček, triumf lídra nižší krajské soutěže završil Mrázek. Hosté už se na odpověď nezmohli.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-derby-pro-malenovice-v-cele-je-slavkov-20171002.html

 

Vše podstatné se odehrálo až v závěrečné patnáctiminutovce

V první půli tak měli více ze hry domácí fotbalisté, kteří si na svého protivníka z Kroměřížska věřili a svoji snahu korunovali Sadilovou brankou. Hosté ale chtěli ve druhé půli s výsledkem ještě něco udělat, ale po výborném začátku v soutěži, jim trochu došla kreativita a nedaří se jim bodovat. Zajímavý tak byl především závěr utkání, kdy padly ještě tři branky a z výhry se nakonec po zásluze radoval domácí tým. "Bylo to nakonec zasloužené vítězství domácích. Měli více brankových příležitostí, větší chuť po vítězství, využili našich chyb v defenzivě a díky tomu vstřelili tři branky. Náš výkon byl slabý, nevytvořili jsme si prakticky žádnou šanci. Tak se vyhrát prostě nedá. Leží na nás deka a potřebujeme se se z toho vyhrabat. Snad se to zase otočí", hodnotí duel kapitán kosteleckého Moravanu Tomáš Marek.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
facebook Slavkova:

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zasloužené vítězství domácích. Měli více brankových příležitostí, větší chuť po vítězství, využili našich chyb v defenzivě a díky tomu vstřeili tři branky. Náš výkon byl slabý, nevytořili jsme si prakticky žádnou šanci. Tak se vyhrát prostě nedá a musíme zabrat v dalším utkání.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - R. Ponížil [-] (84. D. Mrázek [-] ) , F. Kostov [-] , J. Krajcar [-] (42. P. Darebníček [-] ) , V. Vrubel [-] , J. Barot [-] , R. Sadil [-] , Z. Sadil [-] (87. L. Urbánek [-] ) , M. Kužel [-] , P. Šimčík [-] , J. Pavlica [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - D. Marek [-] , L. Batoušek [-] - M. Hradil [-] - - J. Hradil [-] (86. A. Ryška [-] ) , M. Ragoš [-] , M. Žůrek [-] , M. Gerát [-] (58. L. Odložilík [-] ) , T. Marek [-] (20. R. Šimčík [-] ) , R. Zmeškal [-] , M. Třasoň [-]

ŽK: 26. J. Barot - 20. M. Žůrek , 75. L. Batoušek .
Hráči zápasu: F. Kostov , P. Šimčík , Z. Sadil - M. Hradil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KÝR František - VOŘÍŠEK Jaroslav, URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku