J. Šimek 24. (p.)
J. Henzl 72.
2:2
(1:1)
14. P. Vašek
90. T. Novotný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Bohdalově rozhodla penalta v třetí minutě nastavení


Branky


24. J. Šimek (p.) , 72. J. Henzl - 14. P. Vašek , 90. T. Novotný (p.)
0

Souboj Béček Bohdalova a Hamrů se skončil nerozhodně, když hosté vyrovnali v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas začal mírnou převahou hostů, protože domácí opět potřebovali 20 minut, aby zjistili, že hrají zápas. Hosté toho využili ve 14. minutě, samostatný nájezd brankář domácích zneškodnil, ovšem míč se zastavil kousek před čárou a dobíhající nikým nehlídaný Vašek měl snadnou pozici. Poté se hra vyrovnala a vyrovnáno bylo za 10 minut. Pokorný běžel ve vápně za míčem, stejným směrem se vydal i brankář Benc, skluzem trefil míč i s nohou domácího útočníka a kopala se desítka. Šimek s přehledem vyrovnal, ikdyž brankář vystihl směr střely. Potom měli šance hosté, ale Gregarovu střelu vytěsnil Velín na břevno. Při následném rohovém kopu poslal Smejkal na branku odražený míč z hranice penalty, ale gólman opět skvěle vyrazil na břevno. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hamry vyrovnaly v nastavení

Druhý poločas se musel divákům líbit, hrálo se nahoru dolů s šancemi na obou stranách. Nejprve je měli hosté, ale z dobře zahraných rohových kopů nedokázali udeřit. To se nepovedlo ani domácím. Šimek skvěle prošel do vápna, nabídl gól Pokornému, ale ten se nedokázal rozhodnout, kterou ze tří spodních končetin dostat míč do prázdné branky a pouze poklekl, dobíhající Hanych přestřelil. Smolař zápasu Pokorný to poté zkoušel raději hlavou, ale v jasné šanci branku netrefil. Gólu se ale domácí přece jen dočkali. Vytlačil prošel středem hřiště, přihrál Radovanu Henzlovi, ten se štěstím prošel přes obránce a tváří v tvář golmanovi zkušeně zakončil. Hosté se snažili o vrovnání, ale šance moc neměli. V 86. minutě běžel od půlky hřiště v tu chvíli nejrychlejší člověk v katastru obce Bohdalov Jakub Šimek sám na branku a při vší úctě k hostujícímu brankáři měl proměnit. Zřejmě se ale nad brankářem slitoval a míč mu odevzdal. Rozhodčí nastavil 4 minuty za odklízení pobíhajícího ježka v průběhu druhé půle, což ovšem trvalo sotva pár vteřin. V poslední nastavené minutě fauloval Henzl zbytečně hostujícího hráče, k penaltě se postavil Tomáš Novotný a střelou o tyč vyrovnal. Zápas tak skončil zřejmě zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Zápas jsme nezačali dobře a hosté nás za to potrestali brankou. Pak jsme se zlepšili a zaslouženě vyrovnali. Ve druhém poločase jsme měli spoustu šancí, ale využili jsme jen jednu. V nastavení jsme na to doplatili, Novis mi nedal šanci no. Ale bod si hosté za svůj výkon určitě také zasloužili.

FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a již ve třetí minutě skórovali. Do šancí jsme se v prvním poločase dostávali velice lehce. Bohužel jsme neproměnili pět tutovek a za to jsme byli po zásluze potrestáni. Na konci zápasu jsme domácí zatlačili a po zásluze byli odměněni za snahu gólem. Remíza je asi zasloužená pro oba týmy.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , D. Skála [-] - J. Šimek [-] , L. Hanych [-] (89. M. Krčál [-] ) , B. Křesťan [-] - F. Lán [-] , J. Vytlačil [-] , V. Pokorný [-] (73. P. Fabík [-] ) , P. Neuman [-] , F. Rosecký [-] (63. J. Henzl [-] )

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Gregar [-] , M. Smejkal [-] (89. R. Martaus [-] ) , A. Zátopek [-] , P. Vašek [-] (64. F. Chlubna [-] ) , L. Sýs [-] , M. Srnský [-] (46. P. Novotný [-] ) , M. Petrik [-] , T. Novotný [-] , J. Sláma [-] , M. Poul [-] (46. J. Miklík [-] )

ŽK: 38. P. Neuman , 41. F. Rosecký , 48. D. Skála , 73. P. Fabík - 23. L. Benc , 64. T. Novotný , 73. M. Petrik .
Hráči zápasu: J. Henzl - T. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - ŘEPA Filip (N), ŠVOMA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.