Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Sysel řádil v Hamrech


Branky


13. J. Sláma , 49. J. Miklík - 5. M. Sysel , 31. J. Jakeš , 61. T. Habán , 65. M. Sysel , 89. M. Sysel
0

Michal Sysel svým hattrickem pomohl Březí k důležitému vítězství v Hamrech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí vedlo o branku

V 13. kole III. třídy se utkali v tabulce čtvrtí kladiváři z Hamrů a šesté Březí. Pro hosty šlo o poslední zápas sezóny, jelikož si svůj zápas s Věchnovem již předehráli. Od začátku utkání byli jasně lepší domácí, kteří od začátku hýřili aktivitou. Byli to, ale jak to bývá hosté, kteří šli do vedení brankou Sysla - 0:1. Domácí pokračovali po obdržené brance v tlaku a v několika šancích selhali. Vyrovnání viselo ve vzduchu a domácí se nakonec dočkali po střele Jiřího Slámy - 1:1. Hamry byly dále aktivnějším týmem a další jejich šance zůstávaly nevyužity. To Březí své šance dokázalo využít, což předvedl v 31. minutě Jakeš - 1:2. Do konce poločasu domácí přitlačili hosty před jeho branku, ale kladiváři své šance zahazovali a tak se již skóre do poločasu nezměnilo. Březí tak odcházelo do kabin s jednobrankovým náskokem.

Sysel podtrhl výhru Březí hattrickem

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivně domácí fotbalisté a byli také odměněni vyrovnávací brankou, kterou si připsal Jaroslav Miklík - 2:2. Domácí chtěli jít konečně v zápase do vedení, ale hosté dvěma slepenými brankami Habána a Sysla v rozmezí čtyř minut odskočili na dvoubrankový rozdíl. Domácí nadále útočili a chtěli ze zápasu alespoň bod, ale definitivní tečku za zápasem udělal svým hattrickem v 89. minutě Michal Sysel - 2:5. Hosté se tak rozloučili s podzimem vítězně, domácí budou moci svoje bodové konto rozšířit v zápasech na hřištích soupeřů a to v Bohdalci a Bohdalově B.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Vyrovnaný zápas, který rozhodla v náš neprospěch řada neproměněných šancí v prvním poločase. Druhý poločas jsme otevřeli hru a soupeř navýšil své vedení.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dnešní zápas jsme zvládli na jedničku, musím pochválit každého hráče, hlavně našeho Mííííšu Sysla, který to nejvíc vzal na sebe. Perfektně jsme zakončili podzimní část a příští týden nás čeká zasloužená závěrečná, už se těším (smích).



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - M. Srnský [-] , A. Šabart [-] (46. F. Chlubna [-] ) , P. Vašek [-] , J. Kolarik [-] , J. Miklík [-] , M. Petrik [-] , L. Sýs [-] (85. L. Benc [-] ) , T. Novotný [-] , J. Sláma [-] , M. Poul [-] (66. M. Gregar [-] )

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - M. Běloch [-] , M. Hála [-] , P. Šimek [-] , Z. Vala [-] - A. Crha [-] , M. Sysel [-] , T. Habán [-] , J. Jobánek [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 40. T. Novotný , 42. M. Petrik , 82. J. Kolarik - 26. J. Jakeš , 83. D. Dostál .
Hráči zápasu: M. Sysel , T. Habán .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - SUSKÝ Kamil (N), ŠPINAR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.