Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Hamrů zvládlo lépe brankové hody


Branky


0

Rezerva Hamrů se dostala po gólové přestřelce s Polničkou na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladiváři vstřelili čtyři branky

Hamry "B" odehráli okresní derby proti Polničce na domácím hřišti. Do vedení šli brzo kladiváři, když se trefil hlavou Jiří Sláma. Polnička však zanedlouho vyrovnala. Poté převzali Hamry taktovku a trefil se Miloslav Gregar, který šel vzápětí dvakrát sám na golmana, ale nedal. Ještě do poločasu se ujala dorážka Jiřího Kolarika a Michala Černého.

Polnička jen snížila v závěru utkání

Hamry na hřišti dominovali, ale v druhé půli už spíš jen hlídali náskok. Pátou branku přidal Jiří Kolarik. Polnička v závěru snížila dvěma góly na konečných 5:3.Další zápas hrají Hamry "B" v neděli 22.10. od 14:30 v Bohdalci.

Přijďte KLADIVÁŘE podpořit!



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Utkání jsme zvládli s přehledem. Od úvodní minuty jsme si vytvářeli jednu šanci za druhou. Soupeře jsme pustili do hry na deset minut a potrestal to dvěma góly. Zasloužená výhra, děkuji hráčům za předvedený výkon.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Domácí vyhráli zaslouženě. Děláme hrozné chyby, soupeř je potrestal. Jsem rád, že kluci ve druhém poločase začali hrát, ale bylo již pozdě.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - J. Sláma [-] (76. Š. Vrša [-] ) , M. Smejkal [-] , M. Gregar [-] (67. M. Srnský [-] ) , M. Černý [-] , J. Kolarik [-] , L. Sýs [-] (59. F. Chlubna [-] ) , P. Vašek [-] (89. M. Poul [-] ) , M. Petrik [-] , T. Novotný [-] , A. Zátopek [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Synek [-] , J. Štíbal [-] , J. Víška [-] , K. Podloucký [-] , M. Jirásek [-] (69. J. Jirásek [-] ) , J. Kohout [-] (46. M. Neubauer [-] ) , M. Podloucký [-] , V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] , K. Koblížek [-]

ŽK: 38. J. Sláma .
Hráči zápasu: J. Kolarik - J. Štíbal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOCOUR Erik - SUSKÝ Kamil (N), ŠPINAR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.