1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Dvořák zachránil Jimramovu bod


Branky


0

Zápas dvou celků ze špice tabulky skončil v Jimramově nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Sláma poslal Hamry do vedení

Další domácí utkání, jsme odehráli ve stejném stylu jako ty předchozí, naopak prvních dvacet minut ještě hůře a tak naši diváci nedokážou pochopit, že venku bodujeme každý zápas. Na mokrém trávníku hosté od začátku dominovali, měli jasnou převahu ve středu hřiště a navíc velmi dobré kraje s čímž si domácí nedokázali poradit. V 11.minutě šli hosté do vedení, když po standartní situaci hlavičkoval osamocený Sláma, brankář Hlaváč míč neudržel a ten se došoural kousek za brankovou čáru 0 : 1. Domácí mohli vyrovnat po standartní sitiuaci v 18.minutě, kdy brankář Martaus neudržel míč a Pavel Sedlák bombou orazítkoval pravou tyč. I v dalším průběhu byli hosté lepší i když výkon domácích se postupně zlepšoval. Ve 43.minutě postupoval na branku osamocený Sláma, ale brankář Hlaváč ho vychytal. 

Dvě minuty před koncem vyrovnal Dvořák

Ve 2.poločase domácí zvýšili aktivitu, tlačili se víc dopředu a hrál se na těžkém terénu na 3.třídu poměrně svižný fotbal. Domácí ve snaze po vyrovnání stále více otevírali hru čehož šikovní hosté využívali ke kontrům, které však díky nedůrazu nebo výborně chytajícímu Hlaváčovi nedokázali proměnit. V 72.minutě po jednom ze soubojů v domácí šestnáctce se hosté vehementně dožadovali penalty, ale rozhodčí vyhodnotil situaci asi správně protože hostující útočník tomu hodně přidal. V 78.minutě po jednom ze závarů v domácí šestnáctce vyhlavičkoval míč na brankové čáře stoper Borovský. Domácí v závěrečných deseti minutách hráli už vabank, vysunuli se i stopeři a hosty držel výborně chytající Martaus. V 88.minutě rozehráli domácí netradičně roh nakrátko a Buchta našel v šestnáctce Dvořáka a ten nechytatelně hlavou vymetl pravou šibenici a tak se opakovala situace z minulého podzimu, kdy Dvořák také vyrovnal na 1:1, tehdy však o minutu dříve. V závěru měli hosté ještě tlak, ale výsledek se již nezměnil a tak domácí bojovností v závěru získali cenný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Doma nám to prostě nejde, a dnešních prvních dvacet minut byl očistec, který dokonal kýblem jinak spolehlivý Toša ( v průběhu zápasu vše odčinil). Hosté hráli výborně a hráči jako Sýs, Kolarik nebo Smejkal jsou pořád velmi platní, navíc umí zhodnotit svoje zkušenosti a na nás to dnes platilo. Na druhou stranu si cením toho, že jsme bojovali až do konce a v samotném závěru aspoň bod vydřeli. Podle reakcí hostů po utkání čekám, že budou hledat chybu v rozhodčím, ale podle mně zápas plný osobních soubojů na těžkém terénu zvládl. Hamry nevyhrály díky špatné koncovce, v době kdy jsme vyrovnali měli vést 3:0 a zdarec...Příští týden jedem na kopec do Věchnova a už teď varuju borce, že to bude těžký utkání. Soudy boys se chytli dneska v Pohledci nedaj nám nic zadarmo. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Zápas se mi hodnotí velice těžce. Naše neproměněné šance a místní funkcionář na lajně, udělali ze zápasu frašku. Byl jsem před zápasem upozorněn, že se na zápasech v Jimramově takové věci stávají a bohužel se to potvrdilo. Sudí kromě nenařízené penalty, asi zápas zvládl.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , J. Sedlák [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (55. L. Zavadil [-] ) - J. Buchta [-] , V. Dostál [-] (64. P. Krejčí [-] ) , L. Bednář [-] (72. J. Prüger [-] ) , P. Nykodým [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-]

FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - M. Srnský [-] (74. M. Poul [-] ) , M. Smejkal [-] , P. Vašek [-] (86. L. Benc [-] ) , L. Sýs [-] , J. Kolarik [-] (82. V. Kříž [-] ) , J. Sláma [-] , A. Zátopek [-] (57. Š. Vrša [-] ) , T. Novotný [-] , M. Petrik [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 43. M. Dvořák - 41. M. Petrik .
Hráči zápasu: M. Dvořák - J. Sláma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PAJKR Jaroslav (N), SUSKÝ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.