0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory rozhodly derby v Radostíně v prvním poločase


Branky


0

Bory konečně zabraly a vezou důležité tři body z Radostína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Starý rozhodl zápas po půlhodině hry

V posledním kole podzimní části sezóny se na hřišti v Radostíně odehrálo derby mezi domácím Radostínem a hostujícími Bory. Do zápasu jednoznačně lépe vstoupili domácí, vytvářeli si slibné šance a okolo desáté minuty mohl skórovat Večeřa když šel sám tváří v tvář gólmanovi, ale trestuhodně minul, když se snažil lobovat gólmana. Dále byli domácí více na balónu, avšak nějaké větší šance k vidění nebyly. Okolo dvacáté minuty se začali dostávat do hry i hosté, najednou jakoby domácím došel dech a hosté zatápěli domácí obraně. Obrovskou šanci měl Starý, kdy se šikovně prosmýkl a šel sám na golmana, naštěstí pro domácí Dupal byl ve střehu a balon vypíchnul. O pár minut později měl další ještě větší šanci hostující Ochrana kdy šel opět sám na golmana, dokázal ho i obejít, ale Berka dokázal na poslední chvíli skluzem zasáhnout. Domácí si opravdu koledovali a tak v 30. minutě přišel trest, nádhernou střelou z pozavápna skóroval Starý, 0:1. Do konce poločasu se domácí snažili vzpamatovat, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. 

Druhou půli branku diváci neviděli

Do druhé půli vstoupili domácí s jednoznačným přesvědčením s výsledkem něco udělat. Tvořili hru, vytvářeli šanci, ale když už to vypadalo nadějně, šance hasil výborně chytající hostující golman. Domácí tlačili opravdu urputně, skoro by se dalo říct, že hosté pouze odkopávali balony, ale v tomto zápasu to k zisku tři bodů stačilo. Domácí z tohoto zápasu odcházeli opravdu velmi zklamaně, jenže bez gólu se těžko vyhrává. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek:

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený:



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - L. Kozel [-] , R. Fňukal [-] , S. Berka [-] (68. O. Bradáč [-] ) - D. Toman [-] , D. Hrbek [-] , J. Juda [-] , J. Kozel [-] - R. Večeřa [-] , P. Císař [-] (75. L. Dvořák [-] ) - J. Večeřa [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Netolický [-] , P. Beneš [-] , J. Kujal [-] , M. Vávra [-] , J. Pol [-] , V. Chalupa [-] , J. Netolický [-] , M. Ochrana [-] , M. Špaček [-] , J. Starý [-]

ŽK: D. Hrbek , 56. S. Berka , 69. R. Večeřa , 78. J. Večeřa , 90. O. Bradáč - 10. M. Ochrana , 20. M. Vávra , 39. J. Starý , 42. J. Kujal .
Hráči zápasu: M. Pokorný , J. Starý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - HROMÁDKA Miroslav, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.