3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín otočil zápas ve druhém poločase


Branky


0

Rozsochy byly na dobré cestě k bodům na horké půdě Radostína. Po vyhraném prvním poločase Rozsochy ve druhém poločase třikrát inkasovaly a odjely nakonec s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Bureš skóroval z přímého kopu

První poločas utkání v Radostíně se nesl ve vlažném tempu. Domácí ani hosté nehýřili aktivitou a hra se odvíjela po většinu času mezi vápny. Pár šancí však přišlo, ze strany domácích za zmínku stojí dvě střely s hranice vápna v podání Kozla a Fňukala a dále po průnicích ze strany hráče Tomana a Císaře, hostující gólman se však u těchto situací příliš nezapotil. Hosté byli nebezpeční především tím, když se k míči dostal kapitán Bureš. Ten také po standardní situaci v 39. minutě prostřelil zeď a s pomocí teče nedal brankáři Dupalovi šanci - 0:1.

Radostín otočil zápas třemi góly

Začátek druhé půle náramně vyšel domácím, hned po rozehrání míč putoval k Judovi, který ho potáhl až do pokutového území, ve kterém přesně našel osamoceného Císaře - 1:1. Tlak domácích neustal, po skrumáži ve vápně hostí, hráč Večeřa, stál na správném místě a z hranice pokutového kopu prosřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. To běžela 52.minuta. Na 3:1 zvyšoval v 69. minutě Kozel, který si pěkně ve středu hřiště vyměnil míč s Večeřou, prosmýkl se obranou a chladnokrevně zakončil. Hosté se však nevzdali a do slibných šancí se dostával především střelec Bureš, ale naštěstí pro domácí svojí pověst nenaplnil.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: První půli jsme prospali. Neměli jsme dostatečný pohyb, abychom se dostávali do zakončení.Trestem byla branka s 39. minuty. Ve druhé půli jsme dali rychlí gól na 1:1 a tím nám stouplo sebevědomí a také hra se mnohem zlepšila. Za stavu 3:1 jsme soupeře zbytečně pustili do vyložených šancí, naštěstí je nedokázali využít.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Vyrovnané utkání, v první půlce to byla hra mezi vápny, my jsme měli dvě větší příležitosti, ze které jsme dali jen jednu. Po změně stran jsme nechali po našich chybách domácí třikrát skórovat a i když jsme si vytvořili tlak s velkými příležitostmi, tak už jsme bohužel s utkáním nedokázali nic udělat.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , P. Dvořák [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] - J. Kozel [-] , J. Juda [-] , J. Novotný [-] (67. L. Dvořák [-] ) , D. Toman [-] (87. O. Bradáč [-] ) - P. Císař [-] (85. D. Krča [-] ) , R. Večeřa [-] -

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - J. Zítka [-] , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] (46. P. Prášil [-] ) - V. Ambrož [-] (64. S. Padrtka [-] ) , M. Šafránek [-] , J. Holý [-] , B. Pazdera [-] - P. Bureš [-] , T. Zítka [-] (58. D. Juračka [-] ) , M. Střešnák [-] (61. A. Jaroš [-] ) -

ŽK: 5. R. Večeřa .
Hráči zápasu: P. Dvořák , S. Berka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MYŠKA Roman - VEČEŘA Daniel (N), STŘEŠŇÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.