Z. Konček 90. (p.)
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bystřice vyhrála derby


Branky


90. Z. Konček (p.) - 15. P. Karásek , 28. R. Kadlec , 33. T. Vařejka , 56. T. Vařejka , 70. D. Čech
0

Dolní Rožínka v domácím zápase neuspěla a podlehla Bystřici rozdílem čtyř branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o tři branky

Derby mezi domácí Dolní Rožínkou a hostujícím béčkem Bystřice začalo v nepříliš vysokém tempu a ze začátku se hrálo spíše ve středu pole, kde se oba týmy snažili kombinovat, ale ani jednomu týmu se to přílíš nedařilo. První branka padla v 15. minutě, kdy po nedorozumění  domácí obrany neměl problém překonat vyběhnutého Horáka Pavel Karásek. Poté se opět hrála vyrovnaná partie, která asi nebyla moc lahodící oku diváka. Ve 28. minutě přidal branku na 2:0 Radim Kadlec.  Po této brance musel vystřídat Marek Lukš pro zranění a domácí museli změnit rozestavení. Ve 33. minutě padla třetí branka, když u rohového praporku bystřický hráč vynuloval dva hráče domácích a přihrál na vápno nikým nehlídanému Tomáši Vařejkovi a ten zakončil přesně k tyči. Do poločasu mohli domácí aspoň snížit, ale výborný zákrok brankáře hostů jim v tom zabránil.

Domácí snížili v poslední minutě

Ve 2. poločase převzala iniciativu Bystřice. Domácí kupili chybu za chybou a mohou být rádi, že padlypouze dvě branky, když se trefil Tomáš Vařejka a David Čech, který se řítil sám na Horáka a zakončil přesně k tyči. Ke konci zápasu se dostali do hry i domácí. Měli i pár brankových příležitostí, ale jak bývá zvykem v posledních zápasech branku nemohli dlouho vstřelit. Nakonec branku vstřelil ze sporné a trochu milosrdné penalty Zdeněk Konček. Brankář Mrňous touto brankou v poslední minutě přišel o čisté konto. Nutno dodat,  že Bystřice byla prvním týmem, který domácí opravdu přehrál a byl na tom lépe jak kombinačně tak fyzicky a pokud se budou scházet v tomto složení je to pro mě jasný kandidát na postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Bystřice byla prvním týmem, který domácí opravdu přehrál a byl na tom lépe jak kombinačně tak fyzicky a pokud se budou scházet v tomto složení je to pro mě jasný kandidát na postup.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Dneska jsme rozhodli v prvním poločase, ve druhé jsme ještě náskok navýšili.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - O. Chocholáč [-] , J. Večeřa [-] , V. Kopecký [-] (82. Z. Konček [-] ) , M. Lukš [-] (29. R. Mazánek [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] (71. J. Bílek [-] ) , M. Fendrych [-] , L. Hofman [-] , P. Bukáček [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - J. Smolík [-] , V. Svoboda [-] (49. M. Dobiáš [-] ) , D. Zítka [-] , R. Špatka [-] , P. Karásek [-] , R. Kadlec [-] (64. M. Straka [-] ) , T. Samek [-] (76. P. Tomášek [-] ) , D. Čech [-] , T. Vařejka [-] (70. D. Buršík [-] ) , J. Svoboda [-] (61. R. Horák [-] )

ŽK: 86. J. Večeřa - 90. R. Horák .
Hráči zápasu: T. Vařejka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BUDÍN Jan - LUKŠ Jaroslav (N), SVOBODA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.