1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry se třikrát trefily v Radostíně a vezou si tři body


Branky


35. R. Večeřa - 30. D. Havlík , 36. P. Němec (p.) , 76. J. Sobotka
0

Radostín po dobrém začátku soutěže začíná rozdávat v domácím prostředí body, tentokrát zde vyhrály Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta poslala Hamry do vedení

Sobotní zápas v Radostíně za deštivého počasí nepostrádal rychlost a důraz v osobních soubojích.Ze začátku utkání drželi více balon na svých kopačkách hosté,kteří se dostávali za obranu domácích většinou odmávanými těsnými ofsajdy.Situace ze 30 minuty však již ofsajdová nebyla,když Havlík převzal míč a z levé strany prostřelil gólmana domácích.Poté se ke slovu dostali také domácí ve 35.minutě Císař vyhrál hlavičkový souboj,míč se dostal k osamocenému Večeřovi,který z hranice vápna dokázal zakončit.Radost ze srovnání trvala pouhou minutu.Hned z rozehry se míč dostal k osamocenému Zedníčkovi,který si ve vápně zkušeně balon pokryl a nechal se zfaulovat.Pokutový kop proměnil Němec.Do poločasu se skóre neměnilo.

Vítězství pečetil střídající Sobotka

Ve druhé půli se domácí snažili s výsledkem něco udělat,ale když už se dostali do slibné šance,tak buď selhali v koncovce nebo byl proti hostující brankář.Hra domácích vabank byla jako voda na mlýn hamerským útočníkům,kteří měli najednou spoustu brejkových příležitostí.Jednu z nich využil v 76.minutě střídající Sobotka.Stav 1:3 se již do konce zápasu nezměnil. Hamry se tak po třetím vítězství v řadě posunuly na místo sedmé, Radostín zaostává o bod a je devátý. Příští kolo zajíždí Radostín na hřiště první Dolní Rožínky. Hamry přivítají na domácí půdě Křižanov.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Nemůžu říct,že by se kluci nesnažili,myslím si,že zápas poctivě odmakali,ale soupeř byl ve fotbalovosti a hlavně v řešení brankových situací lepší.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Od začátku jsme se tlačili do brány a chtěli co nejdříve skórovat. To se nám podařilo v první půli dvakrát. V druhé půlce jsme měli několik velkých šancí, ale dali jsme už jen jeden gól. Na vítězství to naštěstí stačilo.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , S. Berka [-] (46. J. Kohout [-] ) - J. Juda [-] , L. Kozel [-] , D. Hrbek [-] - P. Císař [-] - R. Večeřa [-] , D. Toman [-] (70. J. Novotný [-] ) , R. Fňukal [-] (80. L. Dvořák [-] ) , P. Dvořák [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , K. Tesař [-] , V. Zedníček [-] (74. J. Sobotka [-] ) , J. Sláma [-] , J. Dvořák [-] (89. Š. Vrša [-] ) , P. Vašek [-] , T. Novotný [-] , P. Němec [-] (70. I. Sojma [-] ) , A. Šabart [-]

ŽK: 36. R. Fňukal , 40. S. Berka , 60. D. Hrbek - 28. D. Havlík , 42. K. Tesař , 52. J. Dvořák , 77. A. Šabart .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - ŽILKA Jan, GREGAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.