Počítky porazily vedoucí Bystřici B


Branky


58. M. Kuřítko , 67. O. Zajíček (p.)
0

Počítky porazily o dvě branky Bystřici B, ale i nadále zůstávají dvanácté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Počítkám letošní los nepřál a první čtyři kola musely hrát na hřištích soupeřů. K prvnímu domácímu utkání v této sezóně nastoupil SK Transformátor Počítky proti vedoucímu mužstvu soutěže, a to rezervě Bystřice nad Pernštejnem. Od úvodu utkání bylo patrné, že obě mužstva mají kvality a hrál se pohledný fotbal. Míč na kopačkách měli více hosté, kteří hrozili pouze střelami ze střední vzdálenosti. Všechny jejich pokusy zlikvidoval brankář domácích Martinčič. Počítky měly příležitosti ze standartních situací, ale závary v pokutovém území branku nepřinesly. Poločas skončil bezbrankovým výsledkem.

Počítky rozhodly ve druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté z Bystřice, ale Počítky tlak ustály a sami mohly udeřit. První velkou šanci domácích měl Hájek, ale po parádní akci trefil pouze boční síť hostující svatyně. První branka padla v 58. minutě. To útočník Sláma vystřelil prudkou střelu z hranice šestnáctky a brankář Mrňous balon pouze vyrazil před sebe, kde byl dobíhající Kuřítko a pohodlně poslal Počítky do vedení. Od tohoto okamžiku byly Počítky lepším mužstvem a dál tlačily soupeře. Druhá branka padla v 67. minutě. Lukáš Sláma zavedl míč do pokutového území, kde ho atakoval hostující obránce a rozhodčí Rosický ukázal na značku pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Ondřej Zajíček a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Konec utkání se dohrával v poklidném tempu. Diváci viděli ještě dvě velké šance. Nejprve Sláma hlavičkoval nepřesně po Blažíčkově centru a hostující hráč perfektní střelou z 25 metrů orazítkoval břevno. Počítky vyhrály zaslouženě 2:0 a připsaly si tři body do vyrovnané tabulky Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Vyrovnané utkání, které mohli vyhrát i hosté, ale rozhodl vstřelený gól a proměněná penalta. Děkuji hráčům za bojovnost a nasazení v zápase.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Domácí vyhráli vyrovnané utkání, my jsme si připsali první prohru v soutěži.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - KOCOUR Erik, ŠUSTR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.