David Čech rozhodl gólovou přestřelku v Rozsochách hattrickem


Branky


25. P. Bureš , 75. P. Bureš , 85. R. Vališ - 34. M. Svoboda (p.) , 43. D. Čech , 60. D. Čech , 73. D. Čech
0

Sedm branek bylo k vidění v Rozsochách, kde rezerva Bystřice o branku porazila domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili na konci poločasu

V úvodním podzimním zápase se v Rozsochách představila v derby utkání rezerva Bystřice. Domácí vedeni novým trenérem Michalem Strachoňem chtěli na domácí půdě zajisté zahájit soutěž vítězstvím. Utkání začali aktivněji domácí, ale hosté se také dostali rychle do zápasu a hrozili nebezpečnými brejky. Po několika šancích na obou stranách udeřili domácí, když po centru Bohumila Velena na malém vápně tečoval míč do branky Petr Bureš 1:0. V té chvíli byli domácí aktivnější, ale zmrazil je brejk, po kterém musel ve vápně nedovoleně zasáhnout vracející se Marek Šafránek a hostující Michal Svoboda penaltu proměnil, i když brankář Milan Juračka vystihl směr jeho střely. Poté se hra vyrovnala, těsně před pauzou měli domácí příležitost k brejku, ale špatnou rozehrávkou nabídli příležitost hostům, kteří z brejku Davidem Čechem vstřelili rozdílovou branku.

David Čech vstřelil hattrick

Ve druhém poločase domácí útočili do zavřené obrany hostů, ale po chybách a proměněných brejcích Davidem Čechem, prohrávali už 1:4.
Střídající hráči domácích hru oživili a domácím se podařilo Petrem Burešem a Radimem Vališem snížit na 3:4, ale kýžené vyrovnání se již nedostavilo. V příštím kole zajíždí Rozsochy na hřiště Hamrů, které si budou chtít napravit reputaci z prohraného zápasu ve Svratce. Rezerva Bystřice přivíta doma v pohodě hrající Bory, které překvapivě vysoko zdolaly Křižanov.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Po zbytečných chybách jsme prohrávali už o tři branky. Hosté dobře řešili brejkové situace. Bojovností jsme dokázali utkání ještě zdramatizovat, bohužel ne do kýženého vyrovnání, které by tomuto utkání slušelo více.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech: Bylo to typické derby, my jsme domácí překvapili a po mém hattricku si odvážíme důležité tři body.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - ŽILKA Jan, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.