Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 12:30

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřicím výhra ve šlágru zajistila druhé místo a slušnou šanci na I.B třídu


Branky


14

S vědomím velkého zápasu, který může rozhodovat o postupu do I. B třídy vstupovaly celky TJ Slovan Kamenice nad Lipou B a SK Jiřice do šlágru kola, který se odehrál na půdě prvního jmenovaného. Přestože vstupy do poločasů lépe vyšli domácím, většinu času na hřišti zářily hráči z Jiřic, kteří i proto berou všechny 3 body a i díky nim poskakují v konečné tabulce na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z šestigólové přestřelky padl v prvním poločase pouze jeden gól

Hrál se kombinační a také i celkem pohledný fotbal, přeci jen ale byla od prvních minut na hřišti jako lepší tým Kamenice nad Lipou. Po centru za obranu se domácím podařilo nastřelit pouze břevno a v zápětí branková konstrukce rozzvonila kamenický stadion podruhé. Po tomto dvojitém zahrození, které ale skončilo bez úspěchu se oklepal hostující tým z Jiřic a hned z první šance se mohl radovat i z prvního gólu utkání. Po pravé lajně vysunul Petr Příhoda Romana Čepla a jeho křížný centr doklepl na zadní tyči do branky Lukáš Nesporý. Vstřelený gól Jiřice vzpamatoval a následující minuty patřily téměř výhradně jim. Znovu při úniku po pravé straně měl velkou šanci Petr Novák, jenže ten si vylámal zuby na brankaři Votápkovi a stejně tak i o několik minut později, tentokrát z druhé strany, nedokázal další slibné příležitosti využít Tomáš Jůzl. První poločas tedy opanovaly Jiřice, které měly solidně nakročeno k důležité výhře v boji o druhé místo.

Slovan dvakrát srovnal krok, nakonec ale s dvougólovým rozdílem padl

Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém Jiřice úvodní minuty prospaly, jenže tentokrát už musely pykat. Centr do vápna našel kamenického Josefa Vávru, který na přední tyči překonal gólmana Jiřic Čepla. Inkasovaný gól jako kdyby Jiřice znovu navrátil do hry a po pěti minutách strhly vedení znovu na svou stranu, kdy v úniku Petr Novák tentokrát už nezklamal. Tohle vedení hostů ale dlouho netrvalo, protože už za tři minuty byl stav znovu vyrovnaný. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval Patrik Macháček, který vyrovnal na 2:2, to ale bylo ze strany juniorky Kamenice nad Lipou vše, poté už úřadovaly pouze hosté. Únik na levé straně táhl Tomáš Jůzl, přihrál pod sebe a Lukáš Nesporý se nemýlil. V zápětí unikal na druhé straně Petr Novák, ale v obdobné příležitosti Miroslav Jirků zklamal. V druhé příležitosti po pasu za obranou se ten samý hráč nemýlil a přehodil vyběhnuvšího gólmana. V závěru měla Kamenice nad Lipou už jen dva rohy, kterých nevyužila a pak už se jen pískal konec.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): K poslednímu zápasu jsme nastoupili bez řady hráčů. I soupeř měl několik absencí. Celkově byl k vidění uvolněný zápas i šancí bylo k vidění celkem dost. Po druhé porážce v řadě jsme se propadli tabulkou na šesté místo a tak nepanuje spokojenost. Cílem před sezonou bylo umístění do první pětky či ještě lépe do trojky. Sezona byla jak na houpačce. Solidní počet bodů jsme nahráli venku, zato doma to letos nebylo úplně nejlepší.

SK Jiřice
Miroslav Novák (hráč SK Jiřice): Jedinou chybu v obraně vytvořil Miro Novák, tu ale soupeř nepotrestal. Jinak jsme v 11 lidech předvedli, že umíme zabojovat a zaslouženě jsme vyhráli. Kdyby Jiřice doplnili kádr o dva tři hráče, určitě by se B třída nechala hrát. Až na výjimky mají Jiřice celkem mladý team.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - M. Jirsa [-] , L. Novák [-] , J. Pfaur [-] (85. T. Filípek [-] ) - J. Nechvíle [-] (46. J. Plášil [-] ) , P. Macháček [-] , V. Kupka [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (66. D. Macháček [-] ) , P. Šiška [-] (46. V. Janů [-] ) - P. Tuček [-]

SK Jiřice
D. Čepl [-] - J. Vincenc [-] , M. Novák [-] , J. Jůzl [-] , R. Čepl [-] - P. Novák [-] , P. Příhoda [-] , M. Hájek [-] , T. Jůzl [-] - M. Jirků [-] , L. Nesporý [-] -

ŽK: 9. J. Vávra - 76. R. Čepl .
Hráči zápasu: L. Nesporý , R. Čepl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - ŠTANGL Josef (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Pavel Doležal
Tip experta: remíza

Kamenice je doma silná a Jiřicím se poslední dva zápasy nepovedly. Remíza také pomůže nám.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích