2:1
(1:1)
43. J. Ira
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ztráta Kamenice nad Lipou dává v tabulce šanci jiným


Branky


9. M. Kubík , 83. M. Kubík - 43. J. Ira
14

Se současnou formou měla být Kamenice nad Lipou týmem, který si druhé místo uhájí a konkurenty v boji o tuto příčku předežene, jenže po zápase v Ústrašíně je vše zase úplně jinak. Ztráty Jiřic a právě Kamenice nad Lipou naopak přispěly k tomu, že druhé místo v tuto chvíli bere Horní Cerekev, která drží ve svých rukou všechny trumfy. To Slovan bude muset v posledním kole ještě zabrat, nechce-li zahodit celé vydařené jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laxní Slovan tápal, přesto se soupeřem držel krok

Domácí měli větší zapálení pro hru a první půlka poločasu patřila jim. Mdle se pohybující rezerva Kamenice nad Lipou měla problémy, přestože se v průběhu jara vypracovala mezi jedny z hlavních favoritů na druhé místo, tak nyní by to z jejich herního projevu odhadoval málokdo. Domácí se ujali zaslouženě vedení po centru z levé strany, který následně zakončil domácí Martin Kubík. Hosté se o něco zlepšili až v plném běhu prvního poločasu, jenže vyrovnání dlouho nepřicházelo. První náběh hostujícího Davida Růžičky za obranu, ještě přinesl faul u vápna. Podruhé už domácí Šimon Tůma zatáhl nekompromisně za záchranou brzdu a viděl červenou kartu. Hosté na čas ožili a výsledkem bylo vyrovnání Jana Iry chvíli před koncem prvního poločasu, ve kterém se delší dobu lepší hrou prezentoval Ústrašín.

Závěrečné okamžiky přinesly konečné rozhodnutí ve prospěch Ústrašína

Ve druhém poločase však pokračovala Kamenice nad Lipou B ve stejně bídném výkonu, jako z úvodu prvního poločasu. Šance proti oslabenému soupeři přicházeli, ale to zakončení jako by spadlo do herní úrovně Kamenické juniorky z tohoto zápasu. Menší oživení přinesl až po dlouhé době hrající Aleš Kos, se kterým se domácí obrana poměrně trápila a hned několikrát byla nucena ho zastavit i za cenu faulu. Hosté měli několik velkých šancí, trestuhodně však selhávali a nakonec i byli zaslouženě potrestáni za profesorský výkon. Sedm minut před koncem našel pravděpodobně v ofsajdové pozici míč domácího Martina Kubíka, který svým druhým gólem v utkání následně vystřelil Ústrašínu tři body za výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Těžko jsme se dávali do kupy před zápasem, přesto to nakonec mělo stačit vzhledem k červené kartě domácích. Takový výkon jsme ale podali na jaře pouze s Obrataní. Vypadalo to, že nám snad ta výhra spadne do klína ale o body a špici tabulky se takhle nehraje. Celkově velká bída od nás.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] (89. J. Reinhart [-] ) , M. Kubík [-] , V. Kořínek [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (90. D. Doskočil [-] ) , R. Popelka [-] , Š. Tůma [-] , O. Habáň [-] , T. Dedera [-] , P. Seknička [-] (72. S. Hrbek [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Macháček [-] , P. Klusáček [-] , L. Novák [-] , T. Filípek [-] - J. Nechvíle [-] (57. A. Kos [-] ) , J. Vávra [-] , V. Spěváček [-] , J. Ira [-] - D. Růžička [-] - O. Šuranský [-] (60. O. Joza [-] )

ŽK: 68. V. Kořínek - 62. P. Macháček . ČK: 35. Š. Tůma .
Hráči zápasu: M. Kubík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - GEBAROVSKÝ Jiří (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jan Pfaur
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než vsadit dvojku, ale v sousedském derby je to vždy hodně těžké a vyrovnané. Přesto nám věřím a v příštím kole si to rozdáme s Jiřicemi o druhé místo v letošním ročníku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Nam se dari a verim tomu ze porazime ustrasin

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Na jaře hraje Kamenice nad Lipou v neskutečné formě, v posledním kole dokonce porazili Maraton. Ani v nedalekém Ústrašíně body neztratí a vyhraje.