Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o druhé místo se znovu dramatizuje, Jiřice padly s Pacovem


Branky


14

V krizi se potácející Pacov dokázal konečně zabrat a dokonce proti silným Jiřicím naplno bodovat. Poslední kolo tak bude ještě zajímavé, protože druhé a šesté místo dělí pouhé čtyři body a oba tyto týmy mají nyní shodně 41 bodů, stejně jako Kamenice nad Lipou B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacov na rozdíl od svého soupeře své šance využil

Využití druhého azylu v krátkém časovém odstupu, tentokrát na "prvotřídním travnatém koberci" v Petrovicích,  pro Jiřice nemělo vítězný efekt a to i z důvodu několika absencí, například Josefa Jůzla na pravém bekovi, kterého zde musel zastoupit jeho bratr a spíše nebezpečný ofenzivní záložník Tomáš Jůzl. Jiřice od začátku prokazovaly větší fotbalovou kvalitu, lépe kombinovaly, ale jejich střelba v konečné fázi končily buď ještě před vápnem a nebo ukvapenými střelami do roští daleko za bránou. Svých šancí "domácí" využít nedokázali, a tak udeřili hosté z Pacova. Standartní situace po několika odrazech dopadla až ke kapitánovi Otovi Svobodovi, který sice nadvakrát, ale přeci jen dostal míč až za záda brankaře Zabloudila. Jiřice chtěly rychle vyrovnat a tak se tlačily dopředu s tím, že přes úvodní tlak není možné po ojedinělé šanci soupeře prohrávat. Plány jim však překazila ztráta uprostřed hřiště a skvěle zahraný kontr v podání Slavoje zakončil neomylně Ondřej Bártů. Efektivnější Pacovské juniorka tak odcházela do kabin daleko spokojenější a s vědomím, že dvougólový náskok poskytuje velkou výhodu do druhého poločasu.

Jiřice v závěru dokonce vyrovnaly, jenže bodový zisk nakonec ztratily

V druhém poločase se Jiřice snažily rychle se zápasem něco udělat a rychle korigovat. Snížení na 1:2 se dočkaly po hodině hry, kdy se po uvolnění z pravé strany dostal k zakončení Fratišek Jiřík a vykřesal pro Jiřice naději. V tuto chvíli zápas patřil právě domácím, kteří dominovali. Hra se ale začínala kouskovat, k čemuž přispělo i hororově vyhlížející zranění jednoho z hráčů Pacova, který nekontrolovaně dopadl na hlavu a nějaký čas nevěděl o světě. Měl by však být v pořádku. Tahle hra Jiřicím přestávala vyhovovat a před jejich bránou zahrozili hosté, jenže bez gólového efektu. Těsně před koncem zápasu si slabší chvilku vybral gólman Lapáček, který propustil míč laxně za sebe a z velkého úhlu vyrovnal skóre znovu František Jiřík. Utkání spělo k remízovému stavu, to by ale na hřišti nesměl být Oto Svoboda. Kapitán Pacova využil vynikající kolmice za obranu a rychle po vyrovnávacím gólu zařídil svému týmu vedení. Závěrečný tlak si Jiřice ještě byly schopné vypracovat, gól však z něho nevytěžily a z utkání tak neberou ani bod. To Pacov je naopak zpátky ve hře o druhé místo a to i přesto, že už šest zápasů TJ Slavoj Pacov B čekali na výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Poslední dobou se nám nedaří, začali jsme hrát možná až příliš uvolněně a chybí větší bojovnost. Navíc se nám vinou zranění i jiných aktivit poněkud zúžil kádr. I tak jsme ale nebyli horším týmem, minimálně remíza by zápasu slušela více.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Hložek [-] , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] , T. Jůzl [-] - P. Novák [-] , M. Novák [-] (63. R. Jůzl [-] ) , M. Hájek [-] , J. Plaček [-] - P. Příhoda [-] , F. Jiřík [-] -

TJ Slavoj Pacov B
J. Lapáček [-] - J. Kučera [-] (58. D. Homolka [-] ) , O. Bártů [-] , Z. Rybčák [-] , P. Gavrecký [-] , O. Pražák [-] , J. Pražák [-] , O. Svoboda [-] , J. Rathouský [-] , J. Přibyl [-] , D. Přibyl [-]

ŽK: 39. M. Hájek .
Hráči zápasu: F. Jiřík - O. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUBÁT Martin - SADSKÝ Stanislav (N), MAŘINEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jan Pfaur
Tip experta: výhra domácích

Jiřice jsou doma letos hodně silné a pro mě jsou velkým překvapením celé soutěže. Doma zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiřice jsou doma silné a Pacov se naopak potácí v krizi, kterou představuje 6 po sobě jdoucích zápasů bez výhry. Domácí tento zápas vyhrají.