1:1
(0:1)
14. P. Pech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Obratani se body dělily


Branky


79. P. Fišer - 14. P. Pech
14

V jednom z posledních utkání jarní části Poutník ligy se utkala dvojice už jistě zachráněných týmů, takže se dal očekávat bezstarostný fotbal plný gólových šancí. Výsledek tak nehovoří, ale realita byla jiná. Zaskvěli se oba dva brankáři, zachraňovala branková konstrukce ale i nešikovnost střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný šancí přinesl pouze jeden gól

Začátek prvního poločasu patřil hostům z Čejova, po několika slibných náznacích šancí však zahrozil domácí tým a pouze nešikovností obrataňského hráče, který ve vyložené šanci zklamal, skončila velká šance neproměněna. Trest přišel už ve 14. minutě kdy na pas Pavla Nápravníka naběhl hostující Patrik Pech, který si dokázal poradit s obráncem i vyběhnuvším brankářem Kalinou a střelou zpoza vápna do prázdné brány rozvlnil síť. Nadále se hrál fotbal nahoru dolů, oba týmy si vytvořily několik slibných šancí. Jednou z nich byla penalta po faulu hostujícího obránce Čejova. Naštěstí pro Sokoly nastřelil domácí kapitán František Hovorka jenom tyč a do kabin se odcházelo pro hosty se šťastným vedením 1:0.

Druhá neproměněná penalta a nakonec vyrovnání domácích

Ve druhé polovině zahrozil jako první Čejov a po kombinaci se dostal do pokutového území znovu Patrik Pech, který byl Kalinou sražen a pískala se penalta. Jenže na stejné straně jako v první půli byla orazítkována tyč. Od této chvíle se začali domácí stále více tlačit do útoku a Čejov pouze spoléhal na brejky. Po několika spálených šancí domácích vyrovnali právě obrataňští z překvapivého průniku domácího Patrika Fišera, který dokázal obstřelit hostujícího gólmana Krupičku. A pro hosty mohlo být ještě hůř, kdy dělovku z vápna tentokrát Krupička vychytal. V posledních pěti minutách se do dvou vyložených šanci dostal hostující univerzál Lukáš Kratochvíl, jenže neproměnil a stav utkání skončil zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska se hrál důrazný fotbal plný férových soubojů. Vyhrát mohli oba týmy, jelikož si vytvořily nespočet gólovek. Remíza je však spravedlivá a pro nás určitě vzpruhou.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] (71. D. Maštalíř [-] ) , D. Kudrnáč [-] , F. Hovorka [-] , P. Šimek [-] (46. M. Plášil [-] ) , A. Pařil [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , R. Flígr [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-] , P. Pech [-] , T. Marek [-] , P. Nápravník [-] , O. Doležal [-] (82. L. Hložek [-] ) , J. Hložek [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , J. Svoboda [-] (65. J. Rohovec [-] )

Hráči zápasu: P. Pech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - TÁBORA Rudolf (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: David Roubal
Tip experta: remíza

Obrataň je doma velmi nepříjemným soupeřem, ale i Čejov se jistojistě pojede ještě poprat o mistrovské body. Šance obou celků vidím v tomto klání vyrovnaně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Na jaře solidní Obrataň domácí utkání proti rozháranému Čejovu zvládne a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích