6:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 14:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žádné probuzení Pacova se nekonalo, naopak přišla další lekce


Branky


19. B. Růžek , 43. Z. Pahr , 57. Z. Pahr , 59. Z. Pahr , 81. J. Kmoch , 86. J. Kmoch - 11. J. Vlach , 56. J. Kuran
17

V posledních zápasech to Pacovu vůbec nejde. Prohra střídá prohru a famózní nástup do jarní části, který dokazuje pět výher v řadě je náhle zapomenut. V tuto chvíli totiž běží pětizápasová série proher, ke které přispěla i ztráta na Maratonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení Pacov rychle ztratil

Pohrávat si s myšlenou na výhru Pacova v Pelhřimově by bylo před zápasem asi trochu odvážně, nikoliv však nereálné. TJ Slavoj sice nezažívá to nejlepší období, jneže proč ho nezlomit právě teď, proti vůbec největšímu favoritovi. Tuto úvahu přiživil v 11. minutě svým gólem pacovský Jakub Vlach. Po osmi minutách ale bylo znovu skóre srovnané, o což se zasadil Borek Růžek. Pacovu se dařilo s Maratonem dlouho držet krok, tedy až do 43. minuty, ve které kraloval kdo jiný, než Zdeněk Pahr, který pro domácí tým vybojoval prozatimní vedení 2:1, které i uzavřelo první poločas.

Vyrovnání skóre vykřesalo naději, tu ale hosté rychle ztratili

Že by tentokrát nemělo jít o žádnou blamáž doložil vyrovnávacím gólem nyní pro změnu hráč TJ Slavoj Pacov B Jiří Kuran, jehož gól zajistil vyrovnání po deseti minutách druhého dějství. To, co se však dělo v minutách nadcházejících, na to hosté nebyli připraveni ani v nejmenším. Hned za minutu poslal Maraton Pelhřimov zpět do vedení Zdeněk Pahr a když ten samý hráč za další dvě minuty vystřelil vedení už 4:2 všem přítomným začínalo být jasné, že dnes se zmrtvýchvstání Pacovské juniorky konat nebude. Že je zle věděli hosté moc dobře a na situaci nic nezměnila ani závěrečná desetiminutovka celého zápasu, která patřila Maratonu, konkrétně Janu Kmochovi. Ten v 81. minutě vstřelil svůj první gól zápasu na 5:2 a v 86. minutě dokonce přidal ještě jeden gól, kterým uzavřel gólový účet celého zápasu na jednoznačných 6:2. FC Maraton Pelhřimov tak na jaře zůstává stále neporažen a mimo remízy s Červenou Řečicí v těchto deseti zápasech neztratil ani bod. Nechme se překvapit, zda na tom něco změní zápas v Kamenici nad Lipou, který se odehraje příští víkend.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Teď to Pacovu prostě nejde. Pět proher za sebou je pro takový klub naprosto nepřijatelné, jenže teď bohužel reálné. To Maraton naopak jede neskutečným způsobem a s výraznou podporou Zdeňka Pahra a jeho gólů je to sbírání bodů stále suverénnější. S kolika body nakonec Maraton sezónu zakončí, to je otázka, už teď je ale o jejich triumfu v soutěži definitivně rozhodnuto.




Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , V. Beneš [-] , J. Mareš [-] (46. M. Vacek [-] ) , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , M. Prchal [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Lapáček [-] - L. Václavík [-] , J. Rathouský [-] , O. Svoboda [-] , J. Kuran [-] - M. Zíka [-] (62. J. Kerouš [-] ) , J. Vlach [-] , A. Pícha [-] (69. L. Mařinec [-] ) - R. Vítamvás [-] - P. Gavrecký [-] (46. Z. Holejšovský [-] ) , R. Buchar [-]

ŽK: 23. J. Mareš - 63. O. Svoboda , 88. J. Rathouský . ČK: 70. D. Blažek .
Hráči zápasu: Z. Pahr .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - HERNA Václav (N), PAVELEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: výhra domácích

Pacov nemá dobré období a na Maratonu se to nezlepší. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pacov je v krizi a zvlášť před zápasem s Maratonem to nevěstí nic dobrého. Úspěchem bude, když se na hřišti v Pelhřimově vyhnou debaklu.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích