1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 15:00

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolísavá forma Horní Cerekve přinesla tentokrát výhru v Červené Řečici


Branky


17

Hodně vypjatá bitva se odehrála na hřišti v Červené Řečici, kde na sebe narazily dva týmy z horní poloviny tabulky. Zatímco první poločas žádnou gólovou radost nenabídl, ten druhý hned zkraje přinesl první gól, ale zároveň i dvěma hostujícími góly podpořený obrat, který rozhodnul o tom, že vítězství pro sebe urvou hráči z Horní Cerekve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se šancemi, ale bez gólů

Za úmorného vedra, na vyprahlém řečickém hřišti se hrál zápas plný nepřesností, faulů, nesportovního chování ( urážek rozhodčího). Domácí měli problémy se sestavou. Jejich hlavní eso - Tomáš Obranec, se ukázalo na hřišti až druhý poločas. Ani hosté nepřijeli kompletní. Jim chyběl rovněž nebezpečný útočník, střelec Jaroslav Serbus. Hosté byli fotbalovější a vytvořili si během prvního poločasu několik gólových příležitostí. Velké šance však neproměnili ani Zbyněk Dařílek a především Jakub Havel. Do sestavy hostů se vrátili oproti zápasu s Jiřicemi klíčové postavy, Petr Biskup a Michal Kůta, kteří drželi pevně obranu Cerekve a mnoho nebezpečných šancí domácím znemožnili. 

Vypjatý druhý poločas rozhodly dva rychlé góly Horní Cerekve

Až ve druhém poločase se fanoušci dočkali gólů. Po přestávce fauloval Jan Plachý na hranici velkého vápna a z následného trestného kopu Zdeněk Kubíček vymetl všechny pavouky v levé šibenici brankáře Chadima. S příchodem Tomáše Obrance byla Červená Řečice stále nebezpečnější a získávala postupně převahu. Jak všichni víme, fotbal je o chybách. Dvě osudové udělala obrana domácích. V 55. minutě si stoper nevšiml , že hostující útočník Jiří Mezera se nevrátil a zůstal u soupeřovy brány a naslepo mu poslal přihrávku. Bylo vyrovnáno. Druhá chyba přišla o několik minut později. Špatný výkop brankáře Paťhy zachytil Jakub Havel, udělal si z obránců slalomové kužely a s přehledem otočil výsledek zápasu. Zbytek utkání byl hodně nervózní, vedly se diskuze a došlo i na menší strkanici. Domácí měli několik rohových kopů, ale hostující brankář Libor Chadim vše vyřešil. Cerekev hrozila z protiútoků, které však již nedokázala úspěšně zakončit.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): Pochvalu zaslouží určitě celá obrana Horní Cerekve, včetně brankáře Libora Chadima. Kladně můžeme hodnotit i nasazení a bojovnost. Mrzí nás však neproměněné šance.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - Z. Káva [-] - D. Obranec [-] , J. Keller [-] , P. Pavelka [-] (46. T. Obranec [-] ) , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-] , J. Aldorf [-] , J. Duchan [-] , D. Roubal [-] , J. Popovič [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Mezera [-] , M. Kůta [-] , J. Havel [-] - P. Chadim [-] , J. Plachý [-] , V. Komín [-] , Z. Dařílek [-] (46. Š. Filsoch [-] ) , H. Novák [-] , M. Brada [-] (74. F. Havelka [-] )

ŽK: 57. Z. Kubíček , 65. J. Popovič - 55. M. Brada .
Hráči zápasu: J. Plachý .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: KUBÁT Martin - DÝNEK Jiří (N), MUSIL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: výhra domácích

Hosté měli v minulém kole několik absencí, plus odstoupil ze hry i Serbus. Nevím jestli absentující hráči Cerekve nastoupí. Pokud ne, může to být rozhodující okamžik zápasu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

V Červené Řečici nečeká Horní Cerekev nic jednoduchého. Bodovat tady pro ně bude těžké. Body se nakonec budou dělit.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů