2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lépe zvládnutý závěr přinesl domácím cenné vítězství v derby


Branky


77. L. Moravec , 90. P. Pech
16

Ideální počasí, výborně připravené hřiště a výborná atmosféra bezmála 120ti fanoušků, to by bylo ve zkratce derby Humpolecka, dvou sousedských vesnic Čejova a Budíkova. Mírným favoritem byl Čejov, který schytal v posledním kole facku v Červené Řečici, naopak Budíkov uhrál remízu s Plačkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominující Čejov v první půli recept na brankaře Budíkova nenašel

Prvních patnáct minut patřilo Čejovu, který hře dominoval. Po několika slibných akcích a rohových kopů se do vyložené gólové šance dostal domácí Lukáš Moravec, hostující brankář Martin Havel však dokázal vytěsnit střelu na roh. V dalších minutách se začal oklepávat i hostující Budíkov, bohužel pro ně to však nepřineslo žádnou gólovou šanci. Čejov se podrobil tempu Budíkova, ale i přes to dokázal vytvořit do konce poločasu pár šancí. Jednu z nich měl po standartní situaci, kdy nepříliš dobře zahrál domácí Tomáš Marek, střela však v poslední chvíli skončila před brankářem Havlem, který pouze reflexivně vyrazil na roh. A o pár minut později musel opět vytáhnout exklusivní zákrok, kdy se domácí Pavel Nápravník napřáhl ke střele z hranice vápna. Konec poločasu se dohrával na domácí polovině, hosté však udeřit nedokázali.

Převahy domácí Čejov využil až čtvrt hodiny před koncem

Druhý poločas bylo znát, že chce domácí mužstvo strhnout vedení na svou stranu. Několik slibných náznaků šanci však zbrzdily nepřesnosti. První branky utkání se dočkali fanoušci až v 77. minutě, kdy výborný centr domácího Romana Smrčky sklepl Lukáš Kratochvíl na nabíhajícího Lukáše Moravce, který už jeden na jednoho dokázal Martina Havla prostřelit. Od této chvíle hráli hosté na riziko pouze se třemi hráči vzadu a hra se začala měnit nahoru a dolů. Bohužel pro hosty bez nějaké vyložené šance. Tři minuty před koncem ale mohlo být srovnáno, po centru ze středu hřiště jen těsně před brankářem Krupičkou minul hostující útočník Matěj Švec a z následného protiútoku slavili opět domácí. Nádhernou ulicí vyzval Pavel Nápravník Lukáše Kratochvíla, který šel sám na brankáře Havla, v poslední chvíli však nahrál Patrikovi Pechovi, který luxusní nahrávku už pouze doklepl do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska to nebylo nic jednoduchého. Neumíme zahrát na soupeře, který většinu času brání. Nakonec jsme to vůlí a bojovností zvládli. Udělali jsme radost fanouškům, kterých bylo mnoho, za což bychom chtěli poděkovat.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-] (85. O. Doležal [-] ) , P. Pech [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] (35. J. Rohovec [-] ) , L. Hložek [-] , J. Hložek [-] (76. J. Svoboda [-] ) , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , R. Smrčka [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - L. Filínský [-] , M. Pekárek [-] (67. T. Bleha [-] ) , Z. Kratochvíl [-] (51. M. Švec [-] ) , P. Paclík [-] (78. J. Bleha [-] ) , F. Žáček [-] , M. Kovář [-] , T. Šeda [-] , M. Vodrážka [-] , P. Mraček [-] , L. Tománek [-]

ŽK: 58. M. Vodrážka , 63. L. Tománek , 70. P. Mraček .
Hráči zápasu: L. Kratochvíl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TŮMA Petr - SVOBODA Bohumil (N), HAVEL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Další derby Humpolecka, ve kterém bude i přes mdlé jarní výkony favoritem Čejov. Na domácím hřišti by měl Budíkov velkou šanci bodovat, jenže venku už to taková sláva nebude. Je to ale derby a to může dopadnout jakkoliv.

Tip: remíza

Budíkov stále bojuje a proto nebude chtít prohrát, i když to bude mít s domácími těžký věřím že by bod urvat mohli.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích