0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolecké derby ke gólu nedospělo


Branky


12

Tak, že by se Čejov přeci jen na jaře dostal z nejhoršího ven? Po prvních čtyřech kolech to s nimi vypadalo všelijak, jenže nyní je situace zase zcela opačná a rychlý sešup tabulkou je zdá se zastaven. S ohledem na to, že ani jeden z týmů směrem dopředu nic moc nepředvedl, tak si v derby Humpolecka body dělí po spravedlivé remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absence šancí zákonitě ani gól nepřinesla

Jiřice oproti předchozímu fantastickému domácímu vystoupení s juniorkou Žirovnice postrádaly tentokrát komplet středovou dvojici, jak Miroslava Nováka, tak i nejlepšího hráče uplynulého kola Martina Hájka a mezery i na jiných postech byli hosté nuceni lepit hráči z "béčka". To je, co do zajímavostí vztahujících se k tomuto zápasu, vše. Zápas se po většinu času odehrával ve středu hřiště, mnoho se toho nedělo, rozjíždějící se akce končily ještě před vápnem a tak se o vzruchu příliš nedalo mluvit. Fanoušky nadzvedl okamžik, kdy právě hráč vypůjčený z Jiřického béčka Radek Jůzl prchl obraně a zastaven byl až ve vápně Čejova neobratným zákrokem brankaře Krupičky, jenže tady se penalta nepískala. I v následujících chvílích se do nějakých šancí dostávaly spíše Jiřice, jenže v zakončení chyběl důraz a síla. V poslední čtvrthodině prvního poločasu se naopak na koně dostali domácí hráči Čejova, kteří si vypracovali několik standartních situací, ale chybělo jakékoliv zakončení.

Unaven nálada se přenesla i do druhého poločasu a gól tak k vidění nebyl vůbec

V druhém poločase se hrál naprosto stejný fotbal, jako v tom prvním. Hostující Jiřice sice držely balón o něco více na svých kopačkách, jenže co z toho, když čejovská obrana všechny náznaky šancí ještě v zárodku zastavila. V nudném druhém poločase bez větších šancí vyčnívala pouze dalekonosná střela jiřického kapitána Petra Příhody ze třiceti metrů, kterou ale brankař Krupička bravurně vytáhl mimo tři tyče. Zbývající minuty už se jen zápas odehrával v pozvolném tempu a minutu za minutou spěl k zasloužené remíze pro obě strany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): V dnešním derby jsme chtěli za každou cenu bodovat, což se nám nakonec povedlo. Jiřice byly aktivnější, ale k nějaké výrazné gólové situaci jsme je nepustily. My jsme dnes hrozili spíš jen ze standartek. Výsledek určitě odpovídá dění na hřišti.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Dělba bodů dnes zasloužená, dopředu toho ani jeden tým moc neukázal. My jsme byli rádi, že jsme se přes citelné absence ve středu zálohy dokázali Čejovu herně možná více než vyrovnat. S bodem z venku jsme spokojení.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - J. Rohovec [-] (89. O. Doležal [-] ) , L. Moravec [-] , L. Kratochvíl [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , P. Pech [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , J. Hložek [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Hložek [-] , J. Vincenc [-] , J. Jůzl [-] , R. Čepl [-] - P. Příhoda [-] , M. Jirků [-] (63. M. Petřík [-] ) , T. Jůzl [-] - J. Dvořák [-] , L. Nesporý [-] - R. Jůzl [-] (85. D. Čepl [-] )

Hráči zápasu: M. Krupička , J. Semrád - R. Jůzl .
Místo: Čejov. Počet diváků: 56. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Havel
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas s nádechem derby. Mladý kádr Čejova se v tomto utkání zvedne a dokáže důrazné Jiřice porazit.

Tip: výhra hostů