0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 15:00

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyostřený závěr prvního poločasu byl rovněž i "slavnostním" ukončením fotbalové podívané, která vyzněla lépe pro Tatran


Branky


12

Přestože Budíkov bojuje o přežití v soutěži, vytrvale se může opřít alespoň o své domácí hřiště, které dělá problémy mnoha soupeřům a nabízí určitou výhodu. Pozitivně je v domácím táboře vnímán i návrat Lukáše Kavky na fotbalové trávníky, jenže nyní to tak úplně nevyšlo. Poslední minuty prvního poločasu proti Červené Řečici přinesly i dvě červené karty, z nichž jednu vyfasoval právě v loni čtvrtý nejlepší střelec Poutník ligy a to vrací TJ Rovnost znovu zpátky na zem. Na gól Tatranu z prvního poločasu už se ospověď nalézt nepodařilo a Budíkovu tak stále ubývají možnosti k zabojování o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól a dvě červené karty zaujaly nejvíce

Budíkov, který je v současné chvíli více než ohrožen sestupem, přivítal v neděli odpoledne na svém hřišti Tatran, který byl v předchozím kole vůbec poprvé v letošní sezóně na domácím hřišti poražen. I tyto skutečnosti napovídaly tomu, že přihlížející diváky čeká zajímavé fotbalové utkání. Opak byl však pravdou. Od prvních minut hru na obou stranách zdobila zejména řada nepřesností, na kterých se do určité míry podílela také samotná hrací plocha. Ačkoli se hra přelévala od jedné branky k druhé, gólových příležitostí bylo na obou stranách pramálo. Za zmínku tak stojí dvě šance Budíkova, kdy se pokaždé do úniku dostal Lukáš Kavka, který však ani jednu příležitost využít nedokázal. I Tatran se směrem dopředu trápil. Naštěstí pro hostující mužstvo, rohový kop zahrávaný Zdeňkem Kubíčkem doputoval až na zadní tyč, kde číhal útočník Tatranu Tomáš Obranec a chladnokrevně, do protipohybu brankáře domácích, zakončil a poslal tak své mužstvo do vedení. Závěr prvního poločasu přinesl ještě jednu nefotbalovou parádu, a to dvě červené karty, které předčasně poslaly do sprch právě Lukáše Kavku a kapitána Tatranu Jirku Dýnka. Obě mužstva tak šla do kabin v deseti a Tatran navíc s jednogólovým vedením.

Absence šancí vyhovovala hostům, kteří berou všechny body

Kdo z přihlížejících diváků čekal, že druhý poločas přinese zlepšení, byl zklamán. Druhý poločas byl dokonalou reklamou na fotbalovou nudu. Domácí, ačkoli se tlačili do útoku, prakticky ani jednou netrefili branku, a i hráči Tatranu rovněž domácího brankáře Bláhu šetřili. Závěr zápasu přinesl už pouze několik nakopávaných balonů domácích, které si však hostující hráči dokázali s přehledem pohlídat a cenné vítězství uhájili, a to i díky vzorné práci celého týmu v obraně.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Není pochyb o tom, že domácímu Budíkovu uškodila hlavně červená karta pro Lukáše Kavku, který se tak do druhého poločasu nezapojil vůbec a chybět bude i v nadcházejícím derby proti Plačkovu, což bude pro nejhůře útočící celek soutěže citelná ztráta. Tatran si naopak už teď může pískat. Na kontě 30 bodů, kladné skóre a na dosah konečné umístění v horní polovině tabulky, to jsou příjemné vyhlídky.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - Z. Kratochvíl [-] (85. T. Bleha [-] ) - L. Kavka [-] , L. Tománek [-] , M. Kovář [-] (74. M. Vodrážka [-] ) , T. Šeda [-] (67. D. Šeda [-] ) , J. Zadina [-] , T. Janák [-] , L. Filínský [-] , M. Pekárek [-] , F. Žáček [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - J. Dýnek [-] - Z. Káva [-] - P. Pavelka [-] (59. D. Obranec [-] ) , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , J. Aldorf [-] , Z. Kubíček [-] , F. Košťál [-] , D. Roubal [-] , J. Popovič [-]

ŽK: 32. L. Tománek , 43. M. Pekárek , 87. T. Janák - 23. F. Košťál . ČK: 42. L. Kavka - 42. J. Dýnek .
Hráči zápasu: T. Obranec , Z. Káva .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - HAVEL Luboš (N), HOVORKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Havel
Tip experta: výhra hostů

Podle výsledků a komentářů k zápasům se Budíkov trápí a proti posílené Řečici z tohoto trendu nevybočí. Jasná 2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů