2:2
(2:0)
60. J. Rohovec
67. L. Moravec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní bod vydoloval Čejov v Ústrašíně


Branky


11. D. Starý , 41. D. Starý - 60. J. Rohovec , 67. L. Moravec (p.)
20

Stejně jako konkurenti z Humpolecka (Budíkov, Plačkov), ani Čejov nezažívá zrovna hvězdný vstup do jarní části. Do Ústrašína tak vyrážel s myšlenkou, že po čtyřech kolech, kdy vyšel na prázdno, nyní už potřebuje bodovat, aby svůj propad tabulkou zastavil. Do cesty se mu však postavil Ústrašín, který zvlášť doma nedává svou kůži lacino a bylo to znát. Po poločase Sokoli prohrávali 2:0 a situace vypadala zle. Po hodině hry ale dokázali dvěma rychlými góly vyrovnat a nakonec si připsat alespoň remízu, která sérii proher konečně uťala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Daniela Starého poskytly domácím slušný náskok

V rámci 19. kola se potkaly dva týmy sousedící v tabulce. Oba hrající klidný střed tabulky, takže se dalo očekávat, že se bude hrát otevřený fotbal a že nebude ani jeden tým hrát „zanďoura“. Čejov si vyvinul tlak, tváří v tvář Davidovi Rohovcovi hostující Tomáš Marek neproměnil, o chvíli později ten samý hráč z velkého vápna vystřelil nad. Nic nenasvědčovalo tomu, že by měli domácí udeřit. V 11. minutě však rozehrávali standartní situaci na polovině hřiště, po hlavičce domácího střelce Daniela Starého z velkého vápna se Ústrašín radoval z vedení 1:0.  Nadále měli více míč na kopačkách hosté, domácí hrozili převážně z rychlých brejků. Po několika náznacích Sokoli však gól nedali a opět se radovali hosté. Znovu u toho byl Daniel Starý, který se dokázal nejlépe zorientovat ve vápně a dorazil centr za bezmocného Krupičku.

Dva góly přidal i Čejov a rozhodl o dělbě bodů

Čejov šel do druhé půle s jasným cílem, zdramatizovat utkání a poprvé na jaře bodovat. Opět se ale udával stejný scénář. Hostující Čejov držel více míč na kopačkách a domácí hrozily brejky, dvakrát orazítkovaly břevno, jednou při průniku stále nebezpečného Daniela Starého hostující Jan Semrád zastavil nejspíše nedovoleným způsobem, rozhodčí však nepískal a Čejov po samostatné akci Jiřího Rohovce, kdy z první střely trefil pouze obránce, ale šťastným odrazem se ke němu vrátil a z velkého vápna křížnou střelou pod břevno dal hostům naději. O chvíli později rozjel slibnou příležitost opět Jiří Rohovec, který našel na velkém vápně Patrika Pecha, jenž si došel do vápna pro penaltu a tu Lukáš Moravec nekompromisně k pravé tyči proměnil, 2:2. Po několika standartních situací na obou stranách už se ale více nestalo a oba týmy se tak rozchází smírně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): S Ústrašínem nás nikdy nečekalo nic jednoduchého, ani tentokrát. Konečně ale byl vidět progres a hlavně jsme po dlouhý době hráli jako tým a i přes to, že jsme měli trochu smůlu, tak jsme se nevzdali a dokázali si alespoň jeden bod odvézt domů. Teď by jsme rádi získali 3 body s Lukavcem a dali zapomenout na krizi, která nás na jaře provázela.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , M. Kubík [-] , J. Gebarovský [-] , T. Jírů [-] (58. S. Hrbek [-] ) , T. Kubiska [-] , Š. Tůma [-] , R. Popelka [-] , O. Habáň [-] , J. Kott [-] , P. Seknička [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - J. Rohovec [-] , L. Moravec [-] , P. Pech [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , J. Hložek [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , R. Smrčka [-]

ŽK: 52. M. Kubík - 70. L. Moravec , 90. R. Smrčka .
Hráči zápasu: D. Starý - J. Rohovec .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: KUBÁT Martin - NOVÁK Petr (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Čejov, stejně jako Budíkov, na jaře ve čtyřech kolech nezískal ani bod, zřejmě tedy něco není v pořádku. Šanci to zlomit bude mít proti "Žluté ponorce" reálnou, jenže Ústrašín doma zahrát umí, kvalitu v kádru má a tak nejspíš i nyní vyhraje.

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza