7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas prvního s posledním překvapení nenabídl


Branky


10. Z. Pahr (p.) , 12. Z. Pahr , 53. K. Musil , 60. J. Kmoch , 67. Z. Pahr , 70. M. Moravec , 76. J. Kmoch
14

Říci, že karty byly rozdané ještě před zápasem je sice směrem k Budíkovu kruté, jenže tak to krátka bez jakýchkoliv zbytečných řečí bylo. Nejproduktivnější útok, jenž má Maraton Pelhřimov k dispozici versus naopak nejméně skórující ofenziva v podání Budíkova, která už tři zápasy čeká na svůj další zásah, to jsou jasná čísla, z nichž je lehce patrné, jakým směrem se střetnutí těchto dvou týmů ubíralo.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól se čekalo deset minut a za dvě minuty přibyl další

Už před zápasem bylo jasné, kdo zaujme role favorita a outsidera. Jednalo se totiž o utkání prvního s posledním. Jasnému výsledku však rozjezd utkání zprvu příliš nenasvědčoval. Budíkovští statečně vzdorovali silnému soupeři, jenže ve chvíli kdy se jim naskytla za bezbrankového stavu vyložená gólová šance a tu neproměnily, tak se začalo utkání lámat očekávaným směrem. V desáté minutě proměnil pokutový kop Zdeněk Pahr a za další dvě minuty přidal další gól, což bylo už v tuhle chvíli pro Budíkov takřka neřešitelným problémem. Další gól do konce prvního poločasu už k vidění sice nebyl, všem přítomným ale bylo jasné, že to, co by hosté museli předvést, aby vybojovali bodový zisk, by se rovnalo doslova zázraku.

Exhibice v režii Maratonu se zastavila na sedmi gólech

Po přestávce už se kvality obou soupeřů projevily naplno. Maraton se začal mnohem více prosazovat nejen herně, ale i gólově a to byla pro Budíkov konečná. Na góly Karla Musila a Jana Kmocha navázal hattrickem Zdeněk Pahr a v tu chvíli už bylo skóre 5:0 pro domácí, přičemž do konečného hvizdu zbývalo více než dvacet minut času. Ani ty ale Budíkov alespoň ke kosmetické úpravě výsledku nevyužil. Naopak inkasoval ještě dvakrát z kopaček Martina Moravce a znovu Jana Kmocha. V poslední čtvrthodině už žádný gól k vidění nebyl, přesto si hosté z Budíkova s sebou domů odvezli sedmigólový příděl a myšlenku na to, že v následujícím kole s Ústrašnínem, který je přece jen o něco hratelnějším soupeřem než Maraton, potřebují za každou cenu bodovat, myslí-li to se záchranou vážně. To Maraton si svou pozici na prvním místě ještě více upevnil a otázkou tak není, jestli první místo v tabulce ztratí, ale kdo je vůbec bude schopen o body obrat.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Budíkov potřebuje sbírat body kde to je půjde, tohle ale v žádném případě nebyl soupeř, se kterým by mohl TJ Rovnost nějaké, byť jen teoreticky, uhrát. Na jaře mají navíc Modré šachovnice po třech odehraných zápasech děsivé skóre 0:13 a záchrana je v tuto chvíli v nedohlednu. Uvidíme jakým směrem s bude ubírat další část sezóny, šance Budíkova se ale zápas od zápasu zmenšují. Bez gólů to prostě nepůjde.

TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Bohužel i ve třetím našem zápase byla nakonec vítězná branka z penalty za stavu 0:0, čímž soupeřům zápas hrozně zjednodušujeme a při tom jakým způsobem branky momentálně (ne)střílíme je pro nás taková situace téměř neřešitelná. V utkání s Maratonem se k tomu navíc přidalo zranění 2 defenzivních hráčů už v první půli, takže jsme domácím ani moc odporu klást nedokázali.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , M. Prchal [-] (46. B. Růžek [-] ) , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , V. Beneš [-] , J. Mareš [-] (46. K. Musil [-] ) , J. Pavouk [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Vacek [-] , M. Podhráský [-] (46. T. Vaněk [-] )

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - Z. Kratochvíl [-] - T. Šeda [-] , M. Kovář [-] , J. Zadina [-] , L. Filínský [-] , M. Vodrážka [-] (16. M. Švec [-] ) , M. Pekárek [-] , F. Žáček [-] (46. T. Bleha [-] ) , P. Mraček [-] , J. Vostřejž [-] (60. J. Bleha [-] )

ŽK: 71. J. Kmoch , 86. T. Vaněk - 22. M. Pekárek , 39. L. Filínský , 65. M. Švec , 75. P. Mraček .
Hráči zápasu: Z. Pahr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - HERNA Václav (N), HAVEL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Tomáš Pavlíček
Tip experta: výhra domácích

Zápas prvního s posledním. Překvapení se konat nebude a Maraton doma určitě vyhraje. Dávám 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích