0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní zmrtvýchvstání Obrataně pokračuje, tentokrát se nechali zaskočit v Kamenici nad Lipou


Branky


14

Rezerva Kamenice nad Lipou, která byla zatím na jaře stoprocentní narazila tentokrát na soupeře ze dna tabulky, který se zdá se alespoň výsledkově začíná zvedat a s osudem v podobě sestupu do III. třídy se rozhodně nehodlá smířit. A i nyní to byla právě Obrataň, kdo svou nově nabytou sílu předvedl hned v úvodu zápasu. Zkoprnělí domácí naopak vůbec nedokázali reagovat a ve druhém poločase schytali ještě jeden gólový úder, který o mrzkém osudu Kamenice nad Lipou v tomto utkání rozhodl definitivně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Outsider šel v Kamenici brzy do vedení

Utkání podprůměrné kvality bylo k vidění v Kamenici nad Lipou na umělé trávě. Ve třetí minutě uháněl domácí útočník Jan Nechvíle sám na brankáře Kalinu, kterého ale pouze trefil. Domácí, ač byly povětšinu zápasu na polovině hostů, si směrem dopředu díky nepřesnostem a špatnému pohybu mnoho šancí nevypracovali. Hosté spoléhali především na brejky, které ale přinášeli nebezpečí. Po jednom z nich se v sedmé minutě prosadil Tomáš Lhotský a zasadil favorizovanému Slovanu překvapivý úder. Domácí se poté pokoušeli o střely v okolí vápna, které ale nepřinesli mnoho vzruchu. Naopak hosté mohli jít do dvoubrankového vedení, ale Danielovi Kudrnáčovi byl odpískán útočný faul, který akci Obrataně zastavil. Na druhé straně byl nejblíže brance David Růžička, míč se mu ale zamotal mezi nohama a tak ho do odkryté branky nedokázal dostat. To bylo v prvním poločase vše. Spokojenost tak panovala zejména v hostujícím týmu Obrataně, která by v případě výhry udělala významný krok směrem k záchraně, která se po podzimu nezdála příliš reálná.

Naděje domácích na bodový zisk zničil Daniel Kudrnáč

Ve druhém poločase, pokračoval obrázek z prvního poločasu. Hosté postupem času chodili čím dal častěji do brejků, v zakončení ale jak už bývá jejich špatným zvykem selhávali. Domácí pokračovali v matném výkonu a potenciální možnosti tak končili u hostující obrany či v náruči brankáře Kaliny. Definitivní rozhodnutí zápasu přišlo deset minut před koncem, kdy se po rychlé akci prosadil Daniel Kudrnáč. Poté se zápas už jen dohrával. Obrataň si po bídném výkonu domácích odváží zasloužené tři body, které momentálně znamenají více než jen naději.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Asi náš nejhorší zápas v celé sezoně. Celkově naše hra postrádala všechno od nasazení přesnosti i snahy. Ztrácet body doma s týmem ze spodku bychom rozhodně neměli. Soupeř získal zaslouženě tři body. Příště jedem do Cerekve, mělo by se vrátit do hry několik hráčů, bude potřeba podat ale úplně jiný výkon než teď.

SK Obrataň
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Když jsem viděl výsledek utkání, těžko se mi tomu věřilo, že by s předposlední Obrataní, která je letos skutečně bídná, mohla Kamenice nad Lipou ztratit body, navíc ještě na domácí půdě. Boj o záchranu bude ještě hodně zajímavý. Obrataň se dotáhla na týmy před sebou, které znovu ztrácely, naopak SKO získali na jaře ze tří zápasů 6 bodů při dosavadním skóre 5:3. Že by se ta stará Obrataň z předchozích sezón po těžko uvěřitelném podzimu vracela?



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přibyl [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , L. Novák [-] , J. Strašík [-] - J. Nechvíle [-] (67. M. Jirsa [-] ) , J. Vávra [-] (78. P. Šiška [-] ) , V. Kupka [-] , P. Macháček [-] (81. D. Macháček [-] ) - L. Kašparec [-] , D. Růžička [-] (84. J. Poděbradský [-] ) -

SK Obrataň
J. Kalina [-] - D. Maštalíř [-] (52. L. Polanecký [-] ) , T. Lhotský [-] (63. M. Plášil [-] ) , M. Kudrnáč [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] (89. T. Cudlín [-] ) , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , R. Flígr [-]

ŽK: 23. D. Kudrnáč , 48. M. Kudrnáč , 59. F. Hovorka .
Hráči zápasu: D. Kudrnáč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ZEDNÍK Jan (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Tomáš Pavlíček
Tip experta: výhra domácích

Po třech bodech bude muset Obrataň koukat jinde než v Kamenici. Dávám 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích