Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat z 2:0 na 2:3 dokonal v poslední minutě Jiří Houser


Branky


13

Asi málokdo čekal tak strhující podívanou, jaká se v neděli odehrálana hřišti Čejova, kam zavítala juniorka Kamenice nad Lipou. První poločas patřil zcela jednoznačně domácímu Čejovu, který vedl 2:0 a o jejich výhře by málokdo z přítomných pochyboval. Domácí ale zřejmě jaksi zapomněli na to, že fotbalové utkání se hraje na dva poločasy. Právě v poločase druhém "Sokoli" zcela odpadli a otěže nad utkáním převzali hosté, kteří soupeři postupně nasázeli tři góly a s sebou domů si odvezli i stejný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov šel brzy do vedení a utkání měl pod kontrolou

Na těžkém terénu, kde se jen těžko dal hrát kombinační fotbal, přivítal domácí Čejov rezervu Kamenice nad Lipou. Domácí vlétli do zápasu a první patnáctiminutovka patřila jednoznačně jim. Ze tří možností se ujala ta ze šesté minuty, kdy se prosadil domácí Tomáš Marek a Čejov šel celkem rychle do jednogólového vedení. Poté se hra vyrovnala, střelecké pokusy ale po většinu zápasu létaly mimo branku. V jednatřicáté minutě ale hostující Aleš Schober odkopl míč na kopačku domácího Lukáše Moravce, který balon ihned uklidil do brány. Domácí tak šli do dvoubrankového vedení. V závěru poločasu zneškodnila obrana Čejova možnost Jiřího Housera a tak šli domácí do kabin s dvoubrankovým vedením.

Zlepšená hra Kamenice vyvrcholila vítězným gólem v poslední minutě

Po většinu druhého poločasu byla Kamenice nad Lipou o něco málo lepší především díky lepšímu pohybu. V šedesáté minutě předvedl hostující Josef Vávra rychlou kličku a střelou k tyči dostal Kamenici na dostřel soupeři, 2:1. V dalších minutách končily střely na obou stranách mimo bránu. Tedy kromě přímého kopu domácího hráče, jehož pokus vyrazil brankař Macháček na roh. V poslední patnáctiminutovce zápas gradoval. Hostům se podařilo vyrovnat sedm minut před koncem, kdy se postavil k přímému kopu ze střední vzdálenosti Ondřej Šuranský a jeho střela skončila v šibenici. Další možnost Kamenice pak dokázala obrana Čejova zastavit. O chvilku později žádali hosté dvakrát pokutový kop, ani v jednom případě hvizd nezazněl. Vzápětí i domácí žádali penaltu, i tady ale píšťalka zůstala němá. V osmdesáté deváté minutě pak střela domácího hráče skončila těsně mimo. V nastavení byl faulován hostující hráč a centr Aleše Schobera skončil na hlavě Jiřího Housera, který míč uklidil nechytatelně k tyči. Hosté si tak odváží po velkém obratu cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): První poločas byl jasně v naší režii, krom pár náznaků hostů. Měli jsme vést 3:0, klidně i 4:0 a mohlo být po zápase. Bohužel jsme v druhé půlce polevily a koledovali si o ztrátu dobrého výsledku.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Úvod zápasu jsme prospali. Postupně jsme přidali na důrazu a pohybu. O poločase jsme si říkali, že je třeba furt bojovat a kontaktní gól nás vrátil do hry. Závěr zápasu byl hektický a my jsme nakonec zápas zlomili na vlastní stranu. Bohužel nás stále trápí velká marodka a přibylo v týdnu i vážné zranění. Celý tým přeje Ivošovi brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-] (76. O. Doležal [-] ) , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , P. Pech [-] , J. Semrád [-] (81. J. Svoboda [-] ) , O. Beneš [-] , R. Smrčka [-] (59. J. Hložek [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - O. Šuranský [-] , L. Hadač [-] , A. Schober [-] , J. Pfaur [-] , P. Klusáček [-] - J. Vávra [-] (79. P. Zdeněk [-] ) , J. Nechvíle [-] , J. Strašík [-] - J. Houser [-] , L. Kašparec [-] -

ŽK: 35. J. Semrád - 65. L. Hadač , 68. J. Strašík .
Hráči zápasu: T. Marek - J. Houser .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SVOBODA Bohumil (N), ZEDNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Tip: remíza

Kamenice minulý týden s přehledem porazila tápající se Budíkov. Skvělým kombinačním fotbalem dokázala Kamenice vyšachovat obranu Budíkova na tři doteky a zakončovala takřka do prázdné brány. Když přijde Kamenice o míč, snaží se vysokým napadáním míč získat na své kopačky zpět. Pro Čejov to bude náročné utkání.

Tip: výhra hostů