1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev ztratila body nečekaně s Lukavcem


Branky


12

Zdánlivě nejjednoznačnější utkání víkendu v rámci Poutník ligy se odehrálo na hřišti v Horní Cerekvi, kam zavítal sestupem stále ohrožovaný Lukavec. Očekávání však byla v průběhu utkání smetena ze stolu a to hlavně proto, že si domácí nedokázali vytvořit více gólových šancí, na což jsme u nich zvyklí a co se jim tentokrát vymstilo. Pro boj o záchranu získal TJ Start velmi cenný bod, který má s takovýmto soupeřem cenu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše šlo podle plánu, Horní Cerekev šla po půlhodině hry do vedení

Domácí hráči Horní Cerekve nastupovali na hřiště s cílem navázat na solidní výkony i výsledky ze zimní přípravy. Vypořádat se ale museli s tím, že kvůli dalšímu odloženému kolu nastoupili do prvního jarního ostrého utkání až nyní a dost možná i to mělo na následující události vliv. Dalším citelným zásahem byl i značný poočet absencí v domácím táboře. K vidění tak byla už od prvních minut řada nepřesností, k čemuž přispíval výraznou měrou suchý, přesto poměrně nerovný terén a to kombinačně hrajícím domácím zrovna nevyhovovalo. Hostující Lukavec po získání míče naopak nic nevymýšlel a nakopávanými míči se pokoušel o vypracování si šance s využitím možné chyby v obraně soupeře. Domácí obrana ale vcelku spolehlivě zvládala odolávat a tak tím prvním, kdo vstřelil gól byli Hornocerekvičtí, přesněji Jaroslav Serbus, který si ve 26. minutě zpracoval milimetrový pas za obranu a podél brankaře Ludvíka k tyči otevřel skóre utkání. Kdo čekal, že domácí převezmou aktivitu na svou stranu, ten musel být zklamán. Následoval totiž především nezáživný fotbal bez kloudné kombinace.

Šok pro domácí obstaral Vobořil

Brzy po změně stran přišla pro domácí SKHC ledová sprcha. Po špatně zahraném přímém kopu se do brejku vrhli hosté z Lukavce a střelou střídajícího Dominika Vobořila srovnali stav utkání na 1:1. Stejně jako v první půli, tak i v té druhé hatila Horní Cerekvi plány na vítězství především nepřesnost přihrávek. Až v závěru zápasu si domácí hráči vynutili tlak na soupeře, jenže série rohů a dlouhých autů vedla pouze k závarům v lukavecké šestnáctce, které končily bez gólového efektu. Nečekaný a senzační bod si tak domů odváží o záchranu bojující tým z Lukavce.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): Škoda, že jsme nevyužili šance v prvním poločase. 100% šance měly Michal Kůta a Jaroslav Serbus. Druhý poločas nebyl pro diváka přiliš atraktivní, našemu týmu chyběla kvalita v útočné fázi. Hosté si bod zaslouží, předvedli slibný výkon. Citelně nám chybějí středopolaři Brada a Šimák.

TJ Start Lukavec
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Nejpřekvapivější výsledek posledního kola. Se ztrátou domácích se ani v nejmenším nepočítalo a přesto přišla. Zvlášť poté, co Lukavec nezvládl zápas v minulém kole s Obrataní a Horní Cerekev naopak prožila velice vydařenou zimní přípravu, se jedná o výsledek pro hosty téměř ze říše snů.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Havel [-] - L. Loukota [-] , Z. Dařílek [-] (46. O. Musil [-] ) , J. Serbus [-] , T. Podařil [-] , J. Plachý [-] , M. Kůta [-] (80. P. Chadim [-] ) , Š. Filsoch [-] , J. Mezera [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , D. Slabý [-] (80. L. Krill [-] ) , A. Mišoň [-] , D. Wenemoser [-] (46. D. Vobořil [-] ) , L. Mládek [-] (72. V. Prchal [-] ) , J. Mařinec [-] , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , D. Kocour [-]

ŽK: 10. T. Podařil , 58. Š. Filsoch , 64. L. Loukota , 71. J. Plachý - 51. V. Prchal , 73. D. Vobořil , 76. D. Slabý . ČK: 69. Š. Filsoch - 54. V. Prchal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - OŠANEC Jan (N), PEŠEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Tip: remíza

Horní Cerekev patří k nejkvalitnějším týmům v soutěži. Z Cerekve se body vozí těžko. Lukavec minule zaváhal s Obrataní a i proto si myslím, že venku neuspěje.

Tip: výhra hostů