4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil jednoznačnou výhrou domácích


Branky


0

Jak jinak nazvat souboj dvou týmů z TOP 4 nežli šlágr kola? Jarní část Poutník ligy odstartoval tento atraktivní duel dvou adeptů na postup do I.B třídy. Přeci jen lehce favorizovaní domácí, kteří se vytrvale mohou spoléhat na výpomoc z "áčka", či dorostu však 3 body doma uhájili a to tak, že drtivou výhrou 4:0, kterou Čejovu i s úroky oplatili podzimní venkovní porážku 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecké mlčení v závěru poločasu prolomil Lukáš Rybčák

První jarní kolo a ihned zajímavá konfrontace dvou týmů ze špičky tabulky. Čejovský Sokol, kometa podzimní části soutěže navštívila horkou půdu Pacovské rezervy, která rovněž jistě pomýšlí na umístění co nejvýš v tabulce. Pacovský Slavoj posílený pendly z „A“ mužstva neměl s Čejovem slitování a jednoznačně vyhrál. První poločas, odehraný za vydatného deště ale přesto na výborném terénu vyzněl nakonec lépe pro domácí, i přesto, že se k první brance dost natrápily a po několika spálených šancí mohli i prohrávat. Čejov z ojedinělé akce málem dokázal překvapit domácí a jít do vedení. To se nicméně nepodařilo, svou šanci využít nedokázal a tak těšně před poločasem dostal TJ Sokol nepopulární gól do šatny, který obstaral Lukáš Rybčák a zařídil tak svému týmu vedení 1:0.

Čejov zaspal a Jaroslav Přibyl trestal

Na začátku druhého poločasu byl Čejov nejspíše ještě v kabině a asi i proto prohrával po prvních pěti minutách druhého poločasu 3:0. To v podobě dvou gólů zasadil Čejovu zdrcující úder Jaroslav Přibyl a veškeré naděje TJ Sokol Čejov na bodový zisk se rázem rozplynuly. Čejov šel po dvou gólech jako přes kopírák do kolen a po zbytek zápasu, krom kosmetické úpravy Zdenka Rybčáka na 4:0 už se nic závažného nedělo. Zápas se od 50. minuty pouze dohrával a TJ Slavoj Pacov zaslouženě získal 3 body. Čejovu však tato ztráta nijak zvlášť zatím neuškodila. Stále drží kontakt s čelem tabulky a pokud šlo pouze o náhodné zaváhání, měla by tak tato prohra posloužit především jako zdvižený prst, že body se na jaře rozhodně nebudou sbírat samy.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Do Pacova jsme jeli s tím urvat nějaký bod, bohužel nás trápí poslední dobou koncovka a i přesto, že dokážeme vzadu odehrát dobré utkání, je nám to k ničemu. Domácí s pendly hráli o poznání lépe a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Lapáček [-] - Z. Rybčák [-] , L. Rybčák [-] , J. Přibyl [-] , J. Zabloudil [-] (58. M. Pučálek [-] ) , O. Bártů [-] , P. Gavrecký [-] (65. J. Pavelec [-] ) , M. Zíka [-] , T. Kuran [-] (73. J. Rathouský [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Pražák [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Moravec [-] (70. O. Doležal [-] ) , J. Rohovec [-] , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , P. Pech [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , R. Smrčka [-] (65. J. Hložek [-] )

ŽK: 7. O. Svoboda , 14. J. Zabloudil , 50. Z. Rybčák - 24. R. Smrčka , 63. T. Marek .
Hráči zápasu: Z. Rybčák , J. Přibyl .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - TŮMA Petr, KUBÁT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.