3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:00

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z bojovného utkání vzešel jako vítěz Ústrašín


Branky


0

K utkání na umělé trávě v Pelhřimově se sešli po zimní přestávce v prvním ostrém utkání dva týmy z dolních pater tabulky. Tomu i odpovídala kvalita utkání. Většinu času šlo o velmi bojovný zápas, v němž si žádný ze soupeřů nic nedaroval. Utkání bylo dlouho otevřené a velmi vyrovnané. V jeho závěru ho však na svou stranu strhli hráči Ústrašína, kteří si hned zkraje jara připisují první tři důležité body a prozatím se vystřelili do první poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rozháraném prvním poločase padly tři góly

Na první gól v zápase TJ FC Ústrašín-TJ Sokol Plačkov se dlouho nečekalo. Prakticky hned první útok "Žluté ponorky" skončil gólem. První centr na hranici vápna byl odvrácen pouze ke kopačkám ústrašínského hráče, který šikovnou přihrávkou vyslal do samostatného nájezdu Martina Kubíka a ten už si v situaci 1 na 1 jednoho s přehledem poradil. Brzy na to schytal další citelnou ránu znovu Plačkov, protože kapitán Tesař musel kvůli svalovému zranění odstoupit ze hry už ve 13. minutě. Po rychlém gólu však došlo k hernímu útlumu, hra se hodně kouskovala a marně byste hledali fázi, kdy hra plynule běžela alespoň 30 vteřin a tak i šancí bylo poskromnu. V největší a dlouho i jediné šanci Plačkova se ocitnul Jiří Kalivoda, ale bránu přestřelil. Aktivní se snažily být oba týmy ale mezihře zkrátka chyběla přesnost a na další skutečné ohrožení soupeřovy brány se čekalo až do závěru poločasu. Nejprve se k šanci skrze obranu propracoval domácí Daniel Starý, který zakončil přesně k tyči a Ústrašín vedl už 2:0. Hosté ale dokázali rychle odpovědět a hned za několik okamžiků se ve 44. minutě prosadil Lukáš Ehrlich, který rovněž gólmanovi soupeře nedal šanci. Do kabin se tedy odcházelo s vědomím, že utkání je pořád otevřené a velmi vyrovnané.

Své vedení Ústrašín stvrdil až v závěru

Stejně jako první poločas, tak i ten druhý nabízel spíše nepřesnosti, než pěkný fotbal, což se ale po dlouhé zimní pauze dalo očekávat. Přeci jen se ale do hry stále více dostávali hosté, kteří svou šanci cítili a o vyrovnání se vytrvale snažili, bohužel bez efektu. S blížícím se závěrem utkání se do akce dostali i brankaři na obou stranách, kteří byli dlouho bez práce. Když už to vypadalo, že zápas se v poklidu dohraje, tak přišlo definitivní rozhodnutí utkání. V 85. minutě vyslal v tu chvíli už jediný stoper Plačkova načechraný centr napříč vlastním velkým vápnem, kde však nalezl pouze zcela volného Martina Kubíka a pro něj bylo vstřelení gólu ve 100 % šanci už jen formalitou. Ústrašínská žlutá ponorka mohla tedy oslavit úspěšný vstup do jarní poloviny sezóny, zatímco sokoli z Plačkova budou muset zabrat jinde.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): I s jednodenním odstupem mám trochu rozporuplné pocity. Prohra hned na úvod jara samozřejmě hodně mrzí. Zvlášť když vezmu v potaz, že zápas byl dlouho vyrovnaný a rozhodnout mohl prakticky kdokoliv a my nakonec prohráli o dva góly. Musím ale zase uznat, že znatelně lepší fyzickou kondici měl soupeř z Ústrašína, což bylo ve většině soubojů o míč znát a tak si výhru tady zasloužil, ale ani remíza by asi nikoho neurazila, k tomu abychom ten bod získali nám ale bohužel něco chybělo. Na druhou stranu jsem rád, že i přes přetrvávající zdravotní problémy jsem byl schopen odchytat celý zápas. Stejně tak si nemyslím, že bychom hráli vyloženě špatně. Teď se jen musíme oklepat a připravit se na další zápasy, v nichž bychom už rádi bodovali, ideálně naplno.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] (83. J. Vonásek [-] ) , M. Kubík [-] , M. Šoula [-] (86. J. Gebarovský [-] ) , T. Jírů [-] (80. M. Rod [-] ) , T. Kubiska [-] , P. Staněk [-] , Š. Tůma [-] , P. Seknička [-] , J. Kott [-] , P. Mazanec [-] (80. P. Nápravník [-] )

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - R. Tesař [-] (13. J. Brůna [-] ) , L. Ehrlich [-] , F. Dobrovič [-] , J. Kašpar [-] , J. Kalivoda [-] , T. Dobrovič [-] (79. J. Svoboda [-] ) , R. Zemek [-] , Z. Štěpán [-] , M. Němec [-] , R. Hájek [-] (80. L. Jančička [-] )

ŽK: 75. P. Mazanec - 75. Z. Štěpán .
Hráči zápasu: M. Kubík - M. Němec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - BLOUDEK Ondřej, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.