0:3
(0:2)
15. Z. Pahr
29. J. Kratochvíl
58. Z. Pahr (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton si z cesty za město do Ústrašína přivezl na přilepšenou tříbodový zisk


Branky


15. Z. Pahr , 29. J. Kratochvíl , 58. Z. Pahr (p.)
15

Dopředu odepsat TJ FC Ústrašín v zápase proti Maratonu Pelhřimov by byl naprostý nesmysl, každý však větřil, že pokud tady domácí nějaké body uhrají, rovnalo by se to doslova zázraku, zvlášť když Maraton čekal před tímto utkáním už 8 zápasů na svého přemožitele a ani nyní se "nedočkal".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v prvním poločase značili potíže pro domácí

77 vs. 27. Co tahle čísla znamenají? Například to, kolik gólů v dosavadních osmnácti odehraných kolech oba dva týmy nastřílely. Ten rozdíl je markatní. Drtivá ofenzivní síla Maratonu neměla dát jedinou šanci ani nyní Ústrašínu a tímto směrem se v podstatě utkání i ubíralo. Přišla patnáctá minuta a v ní první gól v síti Ústrašína. Ten obstaral starý známý Zdeněk Pahr, jemuž vytrvale nědělá problém ničit brankařům iluze o čistém kontu. Herní pohoda i převaha byly znát na straně hostujícího celku a tak nebylo divu, když po téměř půlhodině hry přidal druhý gól zápasu Jan Kratochvíl. Zatímco Maraton Pelhřimov měl tenhle zápas pevně v rukou, Žlutá ponorka dělala co mohla, aby se na soupeře ve skóre dotáhla, jenže marně. Do kabin se tedy odcházelo za stále otevřeného stavu 0:2, jenže ve prospěch Maratonu, který zpravidla nemá ve zvyku obdobný náskok prohospodařit.

S proměněnou penaltou Pahra přišlo i konečně rozhodnutí

Ani druhý poločas nenasvědčoval nic tomu, že by domácí TJ FC Ústrašín měl v tomto kole vloženém na Svátek práce bodovat, nebo alespoň utkání zdramatizovat. To naopak hosté si počítali nadále suverénně. Definitivní hřebíček do rakve přidal proměněnou penaltou znovu Zdeněk Pahr a v to chvíli už bylo jasné, kdo se na konci utkání bude radovat z tříbodového zisku. Utkání už se víceméně jen dohrávalo, Maraton měl s přehledem utkání zcela ve svých rukách a zkušeně si počínal i ve zbývajících minutách zápasu, které už žádný gól nepřinesly. Hosté tak natáhli svou sérii na devět po sobě jdoucích zápasů bez prohry a mohou se nadále slunit na čele Poutník ligy, v tuhle chvíli navíc s devítibodovým rozdílem, protože jak Pacovské béčko, tak i Horní Cerekev při svých zápasech na Humpolecku zaváhaly.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Ústrašín není jeden z těch týmů, který by dával svou kůži lacino. O body se naopak umí porvat, jenže tady proti Maratonu byli jednoduše bez šance. Síla i zkušenosti pelhřimovského týmu se znovu projevily a je jen otázkou, kdo je konečně dokáže poradit. Nepochybnou šanci má v nadcházejícím kole Horní Cerekev, pokud se však v porovnání se zápasem v Plačkově dá znovu do kupy a bude hrát to, na co jsme od nich zvyklí.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] (74. S. Hrbek [-] ) , M. Kubík [-] , V. Kořínek [-] , T. Jírů [-] (58. J. Gebarovský [-] ) , M. Šoula [-] , P. Staněk [-] , Š. Tůma [-] , P. Nápravník [-] (80. P. Seknička [-] ) , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , M. Vaněk [-] (60. V. Beneš [-] ) , R. Hejda [-] , J. Kmoch [-] , M. Vacek [-] , K. Musil [-] , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , M. Prchal [-] (60. L. Vacek [-] )

Hráči zápasu: Z. Pahr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - NOVÁK Petr (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Patrik Pech
Tip experta: výhra hostů

Zápas „pelhřimovských“ přinese vítězství hostům. Maraton se bude moci opět spolehnout na kanonýra Pahra.

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů