Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předposlední podzimní utkání Čejova skončilo znovu výhrou


Branky


0

Co do počasí značně nepříjemný víkend "zpestřil" vedle dalších fotbalových utkání i to, které se odehrálo na hřišti v Čejově. I přes tento fakt se ale domácí dokázali s nepřízní počasí popasovat mnohem lépe než hosté z Počátek. Ti první poločas silně nezvládli a ani rychlý gól z úvodu druhého poločasu je už na koně nedostal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se s Počáteckými příliš nepárali, do kabin ve vyprovodili třígólovým nášupem

Poslední soutěžní kolo podzimní části Poutník ligy odehrál čejovský Sokol s mužstvem Počátek. Favorizovaný Čejov v letošní sezóně doma ještě neokusil chuť porážky, tým Počátek pro změnu dokázal venku získat jenom 3 body. Hrůzostrašný poločas pro Počátky skončil nakonec pouze 3:0 pro domácí Čejov. Nepříjemné počasí, zima, déšť, silný vítr a podmočený terén, s tím vším se dnes v Čejově museli hráči obou týmů vypořádat. Čejov však první půli překvapil a dokázal na tomto terénu hrát pohledný fotbal s velkým množstvím přihrávek. První branku domácích obstaral Lukáš Kratochvíl, který po úniku dokázal obstřelit hostujícícho brankáře Sáluse. O pár minut později přesněji ve 22. minutě po kombinaci Prokop – Pech – Prokop vsítil Čejov druhou branku. Počátky celý zbytek poločasu krom dvou náznaků šancí pouze bránily. Třetí branka Čejovských padla po střele Ladislava Hložka a následné dorážce Lukáše Kratochvíla. 

Vláda Čejova pokračovala i ve druhém poločase

Do druhé půle šli domácí zmražení a teprve gól hostů, přesněji Michala Tesaře hned ve 46. minutě, je dokázal probudit. Gól padl po centru z levé strany, kdy se míč nakonec překvapivě stočil pod břevno. Pro Počátky to však bylo z dnešního zápasu vše a zbytek utkání vzal pevně do svých rukou domácí Sokol. Po nádherné kombinaci vyplul osamocený kapitán Čejova Ladislav Hložek a změnil stav utkání na 4:1. Čejov v dnešním utkání trápila koncovka, která nedovolila vybudovat si vyšší brankový rozdíl. Po řadě rohových kopů dokázala ještě hostující obrana odvrátit změnu stavu utkání, v 80. minutě však po faulu na domácího Patrika Pecha proměnil pokutový kop Tomáš Prokop. Poslední šanci zápasu opět po kombinaci Prokop – Pech zazdil domácí záložník Pech kdy nedokázal přesně přihrát Prokopovi a tím pádem skončil zápas 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska nebylo fotbalové počasí, ale dokázali jsme se s tim popasovat lépe než hosté. Kombinace nám výjimečně šla na jedničku a dokázali jsme i proměnit některé šance. Výsledek mohl být výraznější, ale i tento berem. Přezimovat na 2. místě je pro nás nad plán a jsme spokojeni. Výborně dnes zahrál Lukáš Kratochvíl, který se i vinou změn v sestavě vrátil po dlouhé době na hrot. Další hráč utkaní je pro mě Tomáš Marek, který dnes dirigoval obranu a dovolil ve spolupráci s Ondrou Benešem pouze jednu branku hostů.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - D. Vincenc [-] , L. Moravec [-] , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] (75. O. Doležal [-] ) , P. Pech [-] , L. Hložek [-] , J. Svoboda [-] , M. Zet [-] , O. Beneš [-] , L. Kratochvíl [-]

TJ Spartak Počátky
J. Sálus [-] - M. Žižka [-] , A. Kníže [-] , L. Matys [-] (46. J. Poslušný [-] ) , M. Tesař [-] , R. Měkuta [-] , O. Lisý [-] , D. Švarc [-] , T. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , Z. Mocek [-]

ŽK: 55. J. Svoboda - 35. A. Kníže .
Hráči zápasu: L. Kratochvíl .
Místo: Čejov. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - SVOBODA Bohumil (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.