P. Novák 27.
J. Jůzl 30. (p.)
T. Jůzl 73.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydařený podzim korunovaly Jiřice výhrou nad Kamenicí


Branky


27. P. Novák , 30. J. Jůzl (p.) , 73. T. Jůzl
0

Přestože oba týmy dělí po první půlce sezóny jen pět bodů, nálada v obou táborech je značně odlišná. Zatímco v Kamenici nad Lipou mají přes zimu hodně o čem přemýšlet, Jiřice letos zažívají nad očekávání vydařenou sezónu, která jim už nyní po třinácti zápasech vynesla 22 bodů a pokud na jaře nepřijde těžko uvěřitelný zkrat, pak se se záchranou nemusí v žádném případě trápit. Náladu v obou táborech demonstrovalo i vzájemné utkání, které se v Jiřicích o víkendu odehrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas měly ve svých rukou Jiřice

K vidění byl zápas sotva průměrné kvality. Úvod vyšel lépe hostům z Kamenice nad Lipou, v průběhu poločasu se ale karta začala obracet a nebezpečnější byly domácí Jiřice. V první dvacetiminutovce střílel nebezpečně domácí hráč, na druhé straně před domácí bránou byla nebezpečná střela Viléma Kupky a centr Jana Iry, který orazítkoval tyč. V sedmadvacáté minutě vyhrál domácí Petr Tůma dva osobní souboje, přihrál Petrovi Novákovi do úniku, který se nemýlil a poslal domácí do vedení.  O chvíli později kopali domácí penaltu po faulu hostujícího Jana Strašíka, kterou proměnil díky dorážce po vyraženém balonu brankáře Macháčka jiřický Josef Jůzl. Po první půli tak měli zápas zcela ve svých rukou domácí hráči Jiřic.

Jiřice špatně hrajícího soupeře nepodcenily a vítězství si ohlídaly

Nástup do druhého poločasu však vyšel lépe hostům, kteří domácí tým zatlačili. Výsledkem byl ale spíše zmar Kamenické juniorky, která soupeře nedokázala nijak výrazněji zakončit. Domácí spoléhali na brejky a s přibývajícím časem začali být stále více nebezpeční. Když se hosté nedokázali prosadit ani v závaru ve vápně kdy míč skončil dokonce na břevně, přišel další a dá se říci i zasloužený trest, kdy domácí vyrazili do úniku a Tomáš Jůzl pěkně přehodil vyběhnuvšího Macháčka. Domácí se tak radují nejen ze třech bodů, ale i z povedeného podzimu, naopak u hostů panují z první půlky sezóny spíše rozpaky.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Bylo jasné, že na značně bahnitém terénu bude mít navrch bojovnější tým a tím jsme minimálně v první půli byli my. Dvakrát se nám podařilo skórovat, naopak Kamenice se mimo centru, který se svezl po břevně, k ničemu nedostala. Po pauze jsme se nechali trochu uchlácholit výsledkem a hosté měli častěji míč na kopačkách, jeden z brejků ale zakončil mazácky Jůzl a mohly jsme tak slavit vítězství i podzimní domácí neporazitelnost.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan kamenice nad Lipou "B"): Ještěže podzim skončil. Dneska to byla ukázka zmaru od nás. Ve hře to vypadalo vcelku vyrovnaně, domácí více chtěli a bojovností šli víc za výhrou. Nám se nevyvedl podzim vůbec. Jsme spíše soupeři sami pro sebe. S výsledky i hrou jsem nespokojen a do jara máme hodně co zlepšovat, abychom se pohybovali v tabulce, kde se chceme pohybovat.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Hložek [-] , M. Hájek [-] , F. Jiřík [-] , P. Tůma [-] (60. L. Nesporý [-] ) , P. Novák [-] (70. M. Jirků [-] ) , T. Jůzl [-] , J. Jůzl [-] , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , J. Strašík [-] , P. Macháček [-] - D. Růžička [-] (74. P. Šiška [-] ) , J. Houser [-] , V. Kupka [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] (68. I. Šiška [-] ) , J. Vávra [-] (46. L. Kašparec [-] ) -

ŽK: 49. R. Čepl , 51. P. Novák - 32. P. Klusáček , 66. L. Kašparec .
Hráči zápasu: M. Hájek , J. Jůzl .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - SADSKÝ Stanislav (N), ZEDNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.