Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládla domácí Horní Cerekev


Branky


19. J. Mezera , 25. J. Havel , 61. M. Brada , 75. P. Chadim , 88. J. Serbus - 30. D. Moravec , 42. L. Hložek
0

Utkání, které slibovalo zajímavou podívanou a souboj o druhé místo v tabulce nabídl víkendový zápas mezi Horní Cerekví a Čejovem. Přeci jen favorizovaná Horní Cerekev beze zbytku potvrdila svou sílu, kterou dává najevo hlavně na domácím hřišti, kde se zjevně soupeřům nikterak dobře nehraje. Důkazem toho je i Čejov, který si domů odvedl "bůra", na takovéhle příděly rozhodně nejsou letos zvyklí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Relativně ztracené utkání dokázal Čejov ještě zdramatizovat

Předposlední podzimní kolo Poutník ligy mělo na programu jasný šlágr. K bitvě o druhé místo cestovali Čejovští na doposud nedobytnou půdu do Horní Cerekve. V prvních deseti minutách dávali hosté najevo, že nehodlají prodat kůži lacino. Pustili se do domácích jejich vlastní zbraní, tedy pečlivou kombinační hrou zakládanou již z obranných řad. Domácí se ale nenechali vybláznit a trpělivě vyčkávali na čejovské chyby, které taky brzy přišly. V 19. minutě po ztrátě míče prudkou střelu brankař Krupička pouze vyrazil, v mlýnici se balón dostal k Jiřímu Mezerovi, který po zpracování pohodlně otevřel skóre. Hráči Sokola v obraně znejistěli a s presinkem domácích útočníků si rázem vůbec nevěděli rady. Převahu Cerekvičtí přetavili v druhý gól po přesné střele Jakuba Havla. Další šanci měl Jaroslav Serbus a s Čejovem to nevypadalo dobře, ten ji však proměnit nedokázal. Míč je kulatý a o zápletky nebývá ve fotbale nouze. Jasný průběh zápasu si domácí sami zkomplikovali, když se po vystavení čejovského útočníka do ofsajdu domáhali jeho odmávání, přestali hrát a David Moravec tak přišel zdarma ke kontaktnímu gólu. A bylo pro domácí ještě hůř. Před odchodem do šaten využil ztráty míče ve středu pole kapitán Čejova Ladislav Hložek, z 20 metrů napřáhl a přesnou střelou k tyči vyrovnal.

Síla domácích rozhodla nakonec celkem jasně o vítězi

Aktivitu ve druhé půli však znovu převzali na své kopačky domácí. Po hodině hry přetáhli na svou stranu také skóre, když se prosadil Martin Brada v dorážce na malém vápně. Čejovští i přes posílení útočné řady nebyli vepředu příliš nebezpeční. Když navíc v 75. minutě zvýšil čtvrtou branku Pavel Chadim, bylo víceméně rozhodnuto. Nemrzela tak ani neproměněná stoprocentní šance Michala Kůty. Zvlášť, když v samém závěru přidal pátý zásah střelou k zadní tyči Jaroslav Serbus.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Narazily na sebe dva týmy, kterým se letos celkem daří. Hrají na špici tabulky s odstupem za Maratonem, přesto se jim záchranářské starosti vyhýbají. Postavení v tabulce napovídalo vyrovnaný zápas, všem ale muselo být jasné, že zvlášť doma Horní Cerekev žádné zaváhání a bodovou ztrátu nedopustí. Šlágr kola tak skončil jednoznačnou a očekávanou výhrou domácích.

TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme sem jeli uhrát lepší výsledek, jenže místo 16 hráčů nás přijelo 13, chybělo několik hráčů ze základu a bylo to znát... držet krok jsme dokázali pouze v 1. půli a domácí zaslouženě slaví 3 body.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Havel [-] - M. Kůta [-] , J. Mezera [-] , M. Brada [-] , L. Loukota [-] , J. Serbus [-] , P. Chadim [-] , Š. Filsoch [-] , M. Šimák [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-] , D. Moravec [-] , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , R. Smrčka [-] , P. Pech [-] , O. Beneš [-]

ŽK: 39. M. Brada , 45. J. Havel , 67. T. Podařil , 83. Z. Dařílek .
Hráči zápasu: P. Chadim - L. Hložek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - OŠANEC Jan (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.