5:1
(2:0)
59. L. Vlach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Splněná povinnost pro Čejov znamená pro Obrataň další zpackaný víkend


Branky


19. T. Prokop , 31. P. Kudrnáč (vl.) , 60. L. Moravec , 67. T. Prokop , 79. D. Moravec - 59. L. Vlach
0

Jako by se týmy Poutník ligy předháněly v tom, kdo letos slaboučké Obratani udělí větší lekci. "Jedenáctce" Počátek bude těžko někdo další konkurovat, přesto i tak se hráči Obrataně vrací víkend co víkend domů s pořádným gólovým přídělem. O nelítostnou nakládačku se tentokrát postaral Čejov, který soupeře ze svého hřiště vyprovodil pětigólovou nadílkou. Obrataňští už se mohou jen modlit, ať tento hororový podzim co nejdříve skončí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávané vedení Čejova odšpuntoval Tomáš Prokop

V rámci 11. kola Poutník ligy na sebe narazily týmy opačných pólů tabulky. Čejov, který letos prozatím hájí druhé místo a Obrataň, která se pomalu potápí až na dno tabulky. Začátek zápasu přinesl mnoho ztrát a do dvacáté minuty nic moc za zmínku nestálo. První změna ve skóre přišla po zmatcích obrany Obrataně, kdy hostující brankář myslel, že je přerušená hra, čehož využil čejovský Tomáš Prokop, který z dobrých 25 metrů trefil prázdnou bránu. O čtvrt hodiny později přesněji ve 31. minutě dokázal Patrik Pech křížnou nahrávkou najít nabíhajícího Ladislava Hložka,který ještě vracel zpět na malé vápno, kde si nešťastně srazil míč do vlastní brány hostující obránce Petr Kudrnáč. Do konce poločasu měla však vice ze hry Obrataň, díky domácímu brankaři Krupičkovi a neschopnosti útočících hráčů vstřelit branku se do konce poločasu už stav neměnil a skončil 2:0 vedením Čejova. 

Dorazit marného soupeře už domácím problém nedělalo

Druhý poločas už byl zcela v režii domácích. V 50. minutě proměnil penaltu domácí Tomáš Prokop. Jediný záblesk kloudné akce hostů skončil brankou, kdy po centru do vápna dokázal hostující kapitán Lukáš Vlach prostřelit brankáře. O minutu později se však opět radoval Čejov, po krásné průnikové nahrávce Pavla Nápravníka běžel sám na bránu Lukáš Moravec a brankaře soupeře prostřelil. O sedm minut později se opět radoval domácí tým střelou Tomáše Prokopa z hranice vápna. Čejov nadále útočil, ale po řadě tutových šancí dokázal zužitkovat pouze jednu David Moravec, který svým gólem deset minut před koncem rovněž uzavřel gólový účet zápasu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme chtěli a v podstatě museli vyhrát, abychom se i nadále drželi se špičkou soutěže. Bylo to ubojované vítězství. Obrataň byla první půli nebezpečná a můžem být rádi, že neproměnila svoje šance. Druhou půli jsme však měli v režii my a zaslouženě jsme vstřelili několik dalších branek.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - J. Rohovec [-] (46. L. Moravec [-] ) , D. Vincenc [-] (76. D. Moravec [-] ) , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] (56. J. Hložek [-] ) , L. Hložek [-] , R. Smrčka [-] , P. Pech [-] , O. Beneš [-] , J. Svoboda [-]

SK Obrataň
J. Kalina [-] - A. Pařil [-] (71. J. Zíka [-] ) , P. Fišer [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Tábora [-] , L. Vlach [-] , M. Vlach [-] (77. T. Cudlín [-] ) , M. Vlach [-] (81. D. Mašát [-] ) , M. Vesecký [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-]

Hráči zápasu: M. Krupička , T. Prokop .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOUBA Miroslav - SVOBODA Bohumil (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.