2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí pevnost Horní Cerekve stále nedobyta


Branky


0

K zajímavému zápasu se schylovalo na hřišti v Horní Cerekvi mezi domácím SKHC a TJ Tatranem, který v minulém kole konečně dokázal získat všechny tři body za výhru nad Obrataní. Především v druhém poločase se ale ukázala skutečná síla Horní Cerekve, která drtila pod obrovským tlakem svého soupeře, který nakonec podlehl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil brankařům

Hosté z Červené Řečice nabuzení první výhrou v soutěži proti Obratani přijeli domácí tým potrápit a dobýt jeho tvrz, odkud se zatím podařilo domů přivést jeden jediný bod Žirovnici. Od začátku se hrál vyrovnaný zápas. Hostitelům se nedařila poctivá kombinační hra, tak typická pro jejich domácí zápasy. Řečičtí hráli důrazně, někdy až za hranicí pravidel, a tak to byl spíš boj o každý centimetr, přesto gólové příležitosti nechyběly. Hned v úvodu na brankaře Paťhu nevyzrál ve stoprocentní šanci Martin Brada. Janu Markvartovi zase v samém závěru poločasu skvělým zákrokem znemožnil skórovat Libor Chadim a bezgólový stav vydržel až do konce poločasu.

Střelec Serbus své bývalé spoluhráče nešetřil a nadělil jim dva góly

Druhá půle už se nesla ve znamení tlaku Horní Cerekve. Řečičtí si v nouzi často pomáhali faulem, z čehož pramenila spousta centrů do vápna ze standardních situací. Co ale prošlo přes skvěle bránícího Ladislava Chvalkovského, to pochytal buď spolehlivý Tomáš Paťha, nebo se zakončujícím hlavičkářům nevešlo mezi tři tyče. Převaha domácích se stupňovala a v závěru vyvrcholila dvěma zásahy ještě loni červenořečického útočníka Jaroslava Serbuse právě do sítě Tatranu. Nejprve z levé strany mazaně překvapil mírně vyběhnutého Tomáše Paťhu efektním obstřelem k zadní tyči. V poslední minutě pak byl na konci rychlého brejku a pečetil výsledek umístěnou střelou k tyči. Za jednoznačný druhý poločas si domácí vítězství zasloužili.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): Těžký zápas proti nepříjemnému soupeři, který měl nebezpečné hlavně standardní situace. Z naší strany se utkání povedlo brankáři Liborovi Chadimovi.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Havel [-] , M. Brada [-] - M. Šimák [-] , M. Kůta [-] , J. Mezera [-] (75. M. Martínek [-] ) , J. Razima [-] , Š. Filsoch [-] (65. Z. Dařílek [-] ) , P. Chadim [-] , J. Serbus [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] - Z. Kubíček [-] - Z. Káva [-] - F. Košťál [-] , D. Roubal [-] , J. Popovič [-] , J. Markvart [-] , M. Čech [-] , V. Gaupmann [-]

ŽK: 55. J. Razima , 60. Š. Filsoch - 71. Z. Kubíček .
Hráči zápasu: L. Chadim , J. Serbus - T. Paťha , L. Chvalkovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - OŠANEC Jan (N), ŠŤASTNÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.