Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton poprvé v sezóně prohrál, body nechal v Pacově


Branky


0

Dost možná největší překvapení tohoto kola. Pacov doma letos ztratil body s Počátkami, Plačkovem a Kamenicí nad Lipou, přesto tu tentokrát dokázal poprvé v sezóně porazit Maraton Pelhřimov a to celkem přesvědčivým rozdílem 3:1. Výhru domácích nad soupeřem, který body zpravdila neztrácí neznehodnocuje ani fakt, že Maraton vyrazil do Pacova v ne úplně nesilnější sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Kostrouna udělaly Pacovu nedostižný náskok

To, že se Pacovu v posledních zápasech daří je neoddsikutovatelný fakt. Od prohry s kamenicí nad Lipou "B" neztratil ani bod, přesto však tahle forma měla být přerušena právě zápasem s Maratonem. Hosté se však k tomuto utkání postavili velmi laxně. Doma nechali i takové hráče jako Tomáš Jeřábek, nebo Tomáš Vlček, přesto však měli být i nadále favoritem, který domácí Slavoj smete z povrchu už v prvním poločase. To se ale ani omylem nestalo. Již ve čtvrté minutě totiž otevřel skóre pacovský Martin Kostroun. Když tentýž hráč poslal TJ Slavoj po půlhodině hry dokonce do dvougólového vedení, začínalo být s Maratonem zle. Nepomáhal ani fakt, že ostrostřelec Zdeněk Pahr svůj střelecký hlad ukojil nespíše už při obědě. I přesto, že nejlepší střelec týmu hostů mlčel, podařilo se těsně před koncem prvního poločasu snížit skóre na 2:1 díky Janu Kmochovi.

Na gól do šatny Maraton nenavázal a domů odjíždí s první prohrou v sezóně

Díky skóre 2:1 byla hra i šance obou týmů na bodový zisk znovu vyrovnaná. Maraton však stále prohrával a vyrovnávací gól se mu nedařilo vstřelit. Pacovu se pro změnu hrálo výborně, vedl nad hlavním favoritem soutěže a do žádné vyložené gólovky ho nepustil. Držel však hubené jednogólové vedení, které se proti takhle ofenzivnímu týmu mohlo každou minutou vymstít. Přestože se Pacovu stále nedařilo přidat potvrzující gól, tak ani soupeři nic moc nedovolil. Gólu na 3:1 a velké úlevy se domácí dočkali až deset minut před koncem, kdy definitivní rozhodnutí přinesl svou střelou Pavol Gavrecký. Další gól už padnout nestihl a pacovští tak doma uhájili velice cenné, ale hlavně nečekané tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Pacov se herně i výsledkově zvedá. Zatímco ze začátku sezóny to žádná velká sláva nebyla, poslední zápasy ukazují, že TJ Slavoj rozhodně svou kvalitou nepatří do spodní poloviny tabulky. Výraznou měrou se na tomto herním probuzení podílejí i hráči z "áčka", jmenovitě například dnes právě dvougólový Martin Kostroun, který při zápasech "béčka" patří mezi nejvýraznější hráče. Maraton tato ztráta asi nijak zvlášť netrápí. Do Pacova vyrazil v oslabené sestavě, prohrál, přesto se stále drží na čele s pohodlným náskokem.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Kostroun [-] , J. Zabloudil [-] (67. R. Buchar [-] ) , J. Pavelec [-] , J. Rathouský [-] , M. Zíka [-] , J. Vlach [-] , P. Gavrecký [-] (83. A. Pícha [-] ) , M. Pučálek [-] , P. Miskai [-] , L. Šlechta [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , J. Pavouk [-] , R. Hejda [-] , J. Kmoch [-] , M. Vacek [-] , J. Ježek [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) , J. Mareš [-] (46. M. Prchal [-] ) , K. Musil [-] , B. Růžek [-] (46. T. Vaněk [-] ) , M. Podhráský [-]

ŽK: 25. J. Zabloudil , 45. M. Zíka - 34. J. Ježek , 59. Z. Pahr , 61. M. Podhráský .
Hráči zápasu: M. Kostroun .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - MAŘINEC Lukáš (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.