2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkov vyrazil k derby proti Čejovu jen v deseti lidech a svému soupeři cestu za výhrou značně usnadnil


Branky


0

Dlouho očekávaný a jednou dokonce odložený zápas mezi dvěma sokoly, Čejovem a Plačkovem, měl být důstoujnou a zároveň pikantní tečkou za podzimní částí v Poutník lize. O pikantní utkání skutečně šlo, v zápase byly k vidění dvě červené karty, po jedné na obou stranách a do posledních minut otevřené utkání, které přineslo rozhodnutí až v závěru. Na důstojnosti však zápas přeci jen lehce ztrácel, protože hosté z Plačkova dorazili vinou mizerné předzápasové organizace pouze v deseti lidech a sami se tak v podstatě odepsali ještě před úvodním hvizdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominující Čejov se střelecky prosadit nedokázal

Do humpoleckého derby nastoupil s mnohem větší chutí a kvalitou domácí Čejov, který s ohledem na okolnosti, které nastaly, zápasu od prvních minut podle očekávání dominoval. Postupně si vytvořil řadu slibných šancí, dvakrát dokonce orazítkoval tyč hostující branky, to však bylo díky znovu dobře hrající obraně Plačkova na dlouhou dobu vše. Svou šanci ke vstřelení gólu měli i hosté, tu jedinou ale Jan Svoboda do brány dopravit nedokázal. Několik promarněných šancí tedy pro první poločas znamenalo, že skončí bez gólů, což byl výsledek, který hrál do karet hlavně Sokolu Plačkov.

Hosté již nedokázali přesile odolávat a nakonec v derby padli

S velkou chutí a v naději na zázračný bodový zisk nastoupili hosté i do druhého poločasu, Čejovu se tentokrát na domácím hřišti příliš nedařilo. Byli to ale přeci jenom hosté, kdo dokázal prolomit ledy a dostat se poprvé v utkání do vedení. Gól na 1:0 ve 49. minutě obstaral střelou do pravého horního rohu Pavel Nápravník. Po vstřeleném gólu zvýšil Čejov aktivitu a několikrát dokázal i zahrozit, potvrzující gól ale nepřidal. I Plačkov bojoval, a doufal, že se mu podaří alespoň jeden brejk a domů neodjede s prázdnou. Svůj už tak oslabený tým oslabil Rostislav Štěpán, který po druhé žluté kartě viděl červenou a poroučel se do šatny. To, že měl Čejov proti sobě náhle devítičleného soupeře mu hrálo při vedení 1:0 do karet. Definitivní rozhodnutí v 87. minutě přidal gólem na 2:0 Patrik Pech a domácí mohli slavit. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení Lukáše Kratochvíla rovněž po druhé žluté kartě. TJ Sokol Čejov tak zakončil podzimní část sezóny cenným vítězstvím v derby, zatímco hostující Plačkov se tento zápas prohrál, dá se říci, vlastní vinou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme asi čekali, že to za nás odehraje někdo cizí. Podcenili jsme soupeře, který na to, že hrál v 10 hrál kompaktně a sotva jsme prošli jejich obranou. Nakonec jsme to urvali a můžeme být s podzimem spokojení. Jediná kaňka zápasu je výkon rozhodčího.

TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Ani pořádně nevím, kde začít. Od prvního dne, co se věnuji fotbalu, se mi ještě nestalo, že bych nebyl přítomen na zápase, pokud mě tedy ze hry nevyřadilo zranění, jenže teď hodnotím prakticky už třetí zápas za sebou z pozice člověka, který se k fotbalovému hřišti, kde se utkání hrálo, ani nepřiblížil. Nejde ani tak o zápas s Obrataní, na jehož místo jsem ve svém vlastním zájmu upřednostnil své pracovní aktivity i s ohledem na to, že byl hlášen dostatečný počet hráčů, jenže před zápasy s Maratonem a nyní s Čejovem komunikace v klubu, především ohledně termínu utkání zjevně zcela selhala, což je hlavním důvodem toho, že pro ani jeden z těchto zápasů jsme se nebyli schopni sejít ani v dostatečném počtu pro složení základní jedenáctky. Tohle se přes zimu musí změnit, protože právě tahle "nekomunikace" mezi lidmi nás ještě může stát draho. Se situací, která v Plačkově nastala nejsem momentálně příliš spokojen.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Moravec [-] (72. D. Moravec [-] ) , L. Kratochvíl [-] , P. Nápravník [-] , T. Prokop [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] (60. R. Smrčka [-] ) , P. Pech [-] , J. Hložek [-] , O. Beneš [-] , J. Cvrček [-] (77. O. Doležal [-] )

TJ Sokol Plačkov
M. Němec [-] - L. Palán [-] , J. Svoboda [-] , T. Dobrovič [-] , K. Vaňous [-] , R. Zemek [-] , F. Mottl [-] , Z. Štěpán [-] , R. Štěpán [-] , M. Němec [-] , O. Kubů [-]

ŽK: 28. L. Kratochvíl - 29. T. Dobrovič , 32. R. Štěpán , 44. R. Zemek , 64. K. Vaňous , 66. M. Němec . ČK: 90. L. Kratochvíl - 78. R. Štěpán .
Hráči zápasu: P. Pech .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - MATOUŠ Jakub, SVÍTIL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.