6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton s Lukavcem mnoho trápení neměl, demolici pěti góly režíroval Zdeněk Pahr


Branky


18. Z. Pahr , 37. Z. Pahr , 45. T. Vlček , 64. Z. Pahr , 70. Z. Pahr , 72. Z. Pahr
0

Už i Lukavec okusil, jaké to je hrát proti Maratonu, zvláště pak bránit Zdeňka Pahra. Ten si ze soupeře udělal trhací kalendář a pěti přesnými zásahy nejen rozhodl o vysoké výhře svého týmu, díky které má Maraton na prvním místě stále šestibodový náskok bez prohry, ale zároveň se střelecky dotáhl na relativně nedostižného Martina Pokorného ze Žirovnice. Souboj elitních střelců tedy může začít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadvláda Maratonu trvala od prvních minut

Maraton Pelhřimov dominoval celému zápasu od začátku až do konce, což dokazuje i konečné skóre 6:0. Lukavci se však dařilo nějakou dobu odolávat fotbalovému soupeři, kdy padne první gól do sítě hostujícího TJ Start, ale byla jen otázka času. Poprvé rozvlnil síť za zády brankaře Ludvíka Zdeněk Pahr v 18. minutě. Zhruba stejnou dobu trvalo, než si ten samý hráč připsal druhý gól utkání a skóre zdvojnásobil na 2:0. TJ Start Lukavec nebyl úplně bez šancí, mnoho jich ale neměl a když už se přeci jen k nějaké dostal, nedokázal ji využít ke vstřelení gólu a neefektivita v zakončení se především proti Maratonu trestá dvojnásob. Těsně před koncem prvního poločasu přidal gól už na 3:0 expočátecký střelec Tomáš Vlček a začínalo být stále více jasné, že tenhle zápas se ani ve druhém poločase hostům líbit nebude.

Další tři góly přidal Lukavci na cestu domů útočník Pahr

Otáčet proti Maratonu záporné skóre 3:0 je takřka nemožné. Snaha se Lukavci o zdramatizování vývoje upřít nedala, ke vstřelení gólu však bylo tentokrát potřeba i něco více a to hosté bohužel neměli. To pro změnu domácí Maraton měl na své straně po gólech hladového Zdeňka Pahra. Ten v 64. minutě završil hattrick i vedení svého týmu na 4:0. Ani to mu ale nestačilo. Přišla 70. minuta a útočník Pahr přidal další gól. Když tento kanonýr vstřelil za další dvě minuty svůj pátý gól utkání na 6:0, bylo po zápase. Utkání se už jen dohrálo a žádná další změna ve skóre již v závěrečných minutách nepřišla. Pro Maraton to tak znamenalo další jednoznačné a očekávané vítězství, které stvrdilo jejich dominantní postavení v tabulce, naopak Lukavec se po této prohře znovu vrátil na sestupové pozice.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): S ničím jiným, než s výhrou Maratonu se snad ani nemohlo počítat. Lukavec se zatím sice v této sezóně neprezentuje jako úplný odpadlík, v konfrontaci s největším favoritem soutěže bylo ale bez debat jasné, jak tento zápas dopadne. Málokoho překvapí i brilantní střelecký zápis Zdeňka Pahra, který si během "anglického týdne" připsal osm gólů ve dvou zápasech.




Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , K. Musil [-] , V. Beneš [-] , J. Kmoch [-] , T. Vlček [-] , T. Jeřábek [-] , J. Mareš [-] (46. T. Vaněk [-] ) , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , R. Hejda [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - L. Krill [-] , L. Kotek [-] , L. Mládek [-] , D. Wenemoser [-] (61. L. Havlín [-] ) , V. Zamrzla [-] , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , P. Kuneš [-] (74. T. Mišon [-] ) , D. Kocour [-] , J. Mařinec [-]

Hráči zápasu: Z. Pahr .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HERNA Václav (N), ZAMRZLA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.