0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolecké derby nakonec jednoznačnou záležitostí pro Čejov


Branky


0

V rámci 9. kola Poutník ligy hostil domácí Budíkov v derby sousedský Čejov. Týmy s opačnou pozicí v tabulce a obrovskou rivalitou svedli boj, který skončil dominancí Čejova. Tento duel měl i mnoho pikantností, za Budíkov hrál exčejovský Zdeněk Kratochvíl a Luděk Tománek. Na druhé straně pro změnu exbudíkovský Tomáš Prokop a Martin Zet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyprovodil do kabiny gól Jiřího Rohovce

Oba týmy ze začátku dobře bránily a o první šanci se dá mluvit až v 9. minutě po střele domácího Matěje Pekárka, bohužel pro Budíkov šla vedle tyče ze špatné strany. Poté se k několika střelám dostal hostující Čejov, především David Vincenc, který v sólovém úniku zaváhal a nakonec netrefil ani bránu. V 17. minutě měli šanci domácí po trestném kopu, ale i za cenu bolestivé srážky s útočníkem dobře zasáhl brankář hostí. V 21. a 23. minutě kopal Čejov dva trestňáky ze 20 metrů, první střela šla do náruče gólmana, druhý Čejov výborně rozehrál , ale jeho hráč vyloženou šancí pohrdl. Následně se hrálo především mezi vápny a zajímavou šancí byla jen hlavička hostujícího stopera po rohovém kopu, mezi tyče se ale jeho pokus nevešel. První změna skóre tak nastala až ve 41. minutě, z gólu se po kombinační akci a přízemní střele na zadní tyč radoval čejovský Jiří Rohovec a určil tím poločasový výsledek na 1:0 pro hosty. 

Další tři góly Budíkov definitivně odsoudily k prohře

Tragický vstup měl Budíkov do druhého poločasu, kdy hned v jeho začátku inkasoval po rychlém brejku Čejova a zakončení Jiřího Rohovce do odkryté brány po přihrávce Davida Vincence druhou branku. Vykřesat jiskřičku naděje na obrat měl v 61. minutě domácí Zdeněk Kratochvíl, ale k jeho smůle reflexivně zasáhl gólman Krupička. Nadále tak trvá mizérie Budíkova, co se týká vstřelení branky. To Čejov si na ofenzivní neproduktivitu rozhodně nemůže stěžovat. V 68. minutě z práce Davida Vincence tentokrát těžil Lukáš Moravec, který střelu do prázdné brány nepromarnil. Za deset minut přidal po úniku a samostatném nájezdu čtvrtý gól do sítě Budíkova Lukáš Moravec podruhé a definitivně tak bylo rozhodnuto o tříbodovém zisku pro hostující celek.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Bohužel se nám opět nepodařilo vstřelit branku, Čejovu jsme se vyrovnali ze začátku tak 30 minut, poté byl hostující tým lepší kombinačně i v důrazu a my si nezasloužili z derby ani bod.

TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme chtěli za každou cenu vyhrát, hrálo se přesně to co se čekalo, že my budeme tvořit a Budikov nakopávat na Kráťu (Zdeňka Kratochvíla, pozn. redaktora). Naše obrana dokázala vše uhlídat, šlapalo nám vše a zaslouženě jsme vyhráli. Nyní se však už soustředíme na další derby v Plačkově.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - F. Žáček [-] - Z. Kratochvíl [-] - T. Janák [-] (61. D. Šeda [-] ) , T. Šeda [-] , M. Pekárek [-] (80. J. Bleha [-] ) , M. Kovář [-] , J. Zadina [-] , J. Vostřejž [-] , L. Tománek [-] , P. Mraček [-] (87. J. Novák [-] )

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - J. Rohovec [-] (57. L. Moravec [-] ) , D. Vincenc [-] (83. O. Doležal [-] ) , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] (85. J. Hložek [-] ) , R. Smrčka [-] (76. J. Svoboda [-] ) , P. Pech [-] (78. D. Moravec [-] ) , O. Beneš [-] , J. Cvrček [-]

ŽK: 26. M. Kovář , 50. J. Zadina , 65. Z. Kratochvíl - 64. R. Smrčka , 90. T. Prokop .
Hráči zápasu: J. Vostřejž - J. Rohovec .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HAVEL Luboš (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.