4:3
(2:1)
37. L. Vlach (p.)
61. M. Plášil
74. L. Vlach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podeváté to konečně vyšlo, Tatran se raduje z první letošní výhry


Branky


6. M. Šťastný , 31. D. Obranec , 65. T. Paťha (p.) , 83. M. Šťastný - 37. L. Vlach (p.) , 61. M. Plášil , 74. L. Vlach
0

Čekání Tatranu na první výhru v sezóně je u konce. V zápase 9. kola Poutník ligy, před zraky domácích fanoušků, Tatranští hráči prolomili střelecké trápení a zaslouženě zvítězili 4:3 nad stále trápíci se Obrataní, která nadále klesá tabulkou Poutník ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran ovládl utkání hned v úvodu

Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně, nicméně nasazení a bojovnost hráčů Tatranu značily, že tento zápas rozhodně remízou neskončí. Gólový účet zápasu otevřel už v 6. minutě záložník Tatranu, Martin Šťastný, který po individuálním úniku po lajně zakončil přesnou střelou a poslal tak svůj tým do vedení. Vedoucí branka hráče Tatranu nakopla a tempo zápasu diktovali právě oni. Obrataň nebyla zvlášť nebezpečná. Vypracovala si pouze pár rohových a přímých kopů, nic z toho se však gólově neujalo. Ovšem Tatran ve 31. minutě právě díky své bojovnosti dotlačil míč do sítě podruhé. Po autovém vhazování vybojoval míč Zdeněk Káva a přenechal ho Davidu Roubalovi, který přesným centrem našel v pokutovém území Dušana Obrance a ten se nemýlil. Obrataň se však brzy vrátila znovu do hry, a to díky penaltě, která následovala po přímém kopu, kde údajně zahrál ve zdi rukou obránce Tatranu, Jiří Popovič. Lukáš Vlach se nemýlil a do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

Obrataň průběh zdramatizovala, tři body ale zůstaly doma

Druhý poločas přinesl více šancí i atraktivnější fotbal. Obrataň byla právě ve druhém poločase daleko nebezpečnějším týmem než v tom prvním. Tato herní převaha tak jasně vyústila ve vyrovnávací branku. Ta přišla v 61. minutě, kdy se o vyrovnání postaral a na podruhé dorazil míč do sítě Martin Plášil. Hráči Tatranu se však nevzdali a již o čtyři minuty později vybojovali také pro sebe pokutový kop. Ten proměnil brankář Tomáš Paťha a poslal tak Tatran opět do vedení. To však vydrželo Tatranu pouhých deset minut. O vyrovnání se postaral v 74. minutě po skvěle trefené hlavičče Lukáš Vlach, který nedal brankáři Paťhovi nejmenší šanci. O výsledku a vítězství Tatranu tak rozhodl v 83. minutě Martin Šťastný, který opět po centru Davida Roubala dotlačil míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Přestože před tímto utkáním neměla Červená Řečice jedinou výhru a evidentně se trápila hlavně v útočné fázi, za favorita jsem považoval právě zelenobílé. Tatran se dokázal proti letos podprůměrné Obratani semknout, v pravou chvíli zabrat a i když o vedení přišel, tak i přesto nakonec zápas v poslední desetiminutovce vyhrát. Myslím, že tohle byl přesně ten odrazový můstek, který Červená Řečice potřebovala k tomu, aby sérii osmi utkání bez výhry nechala za sebou. Otázkou je, jak významná vzpruha tato výhra je pro nadcházející těžký zápas v Horní Cerekvi.




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , V. Pulda [-] - Z. Kubíček [-] - Z. Káva [-] (86. J. Aldorf [-] ) - D. Roubal [-] , F. Košťál [-] , J. Popovič [-] , M. Šťastný [-] , D. Obranec [-]

SK Obrataň
P. Kudrnáč [-] - P. Fišer [-] , M. Plášil [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , M. Vlach [-] (89. D. Mašát [-] ) , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] , P. Čekal [-] (42. A. Pařil [-] ) , D. Maštalíř [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 63. M. Šťastný - 77. D. Kudrnáč , 80. P. Fišer , 83. L. Menšík .
Hráči zápasu: M. Šťastný - L. Vlach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MATOUŠ Jakub - GAUPMANN Vít (N), KALINA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.