0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkov ukončil vítěznou sérii kamenické juniorky


Branky


0

Vyhlídky obou týmů byly před tímto utkáním zcela jistě naprosto odlišné. Především pětizápasová vítězná série a střelecká forma Aleše Kosa hovořily ve prospěch domácí Kamenice nad Lipou "B". Plačkov navíc k zápasu vyrazil v silně improvizované sestavě, na druhou stranu i domácím chybělo několik stabilních členů základní sestavy. Role favorita však jasně patřila TJ Slovanu. Průběh zápasu byl navzdory prognózám velmi vyrovnaný, odehrával se ve středu hřiště a mnoho gólových šancí nenabídl, především hosté se prezentovali velice zodpovědným a bojovným výkonem a z Kamenice tak vezou cenný bod, který je pro domácí spíše ztrátou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólů i vážnějších šancí

První minuty již od úvodního hvizdu rozhodčího ukazovaly, jakým směrem se toto utkání bude ubírat. Vlastně ani není moc co k první půlce zápasu napsat. Domácí Kamenice se snažila držet míč na kopačkách, kombinovat a postupnými kroky se dopracovat do soupeřova vápna, což se však díky zodpovědné práci plačkovské obrany nedařilo. Na obou stranách tak bylo k vidění jen po dvou náznacích šance, který za určitých okolností mohl vést ke vstřelení gólu.Nejprve rohový kop domácích, který brankař Novotný nejprve lehce protečoval za sebe a následnou střelu s vydatnou porcí štěstí zneškodnil zády k míči. Za několik minut přišla i první šance Plačkova, slibnou příležitost Reného Zemka na brankové čáře ale dokázala kamenická defenziva zblokovat. Další dobře vypadající šanci domácích eliminoval v malém vápně František Mottl. Ještě než skončil první poločas, zkusil hostující Jan Brůna z úctyhodné vzdálenosti překvapit brankaře Macháčka, tomu ale jeho střela výraznější problémy nenadělala. Více ani jeden z týmů v prvním poločase soupeře neohrozil a do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

Kamenice své šance nevyužila a o body se s Plačkovem spravedlivě podělila

Start druhého poločasu plynule navázal na ten první. Kamenice se snažila o smysuplnou kombinaci, ta ale téměř vždy narazila při střetu se soupeřovou obranou. Na skutečnou gólovku se čekalo až do 60. minuty hry. Až na hranici vápna se dostal jeden z kamenických útočníků, který si vytvořil dostatek prostoru ke střele, kterou ale dokázal brankař Novotný vyškrábnout vedle tyče. Uteklo jen pár minut a domácí Kamenice nad Lipou měla na kopačkách čistou gólovku, proti střele z voleje před malým vápnem se ale i tentokrát blýskl brankař Plačkova, který se svou dobře hrající obranou stále držel čisté konto. Zhruba čtvrt hodiny před koncem se k velkému sprintu s míčem z vlastní půlky dostal plačkovský Karel Vaňous, který proběhl až do vápna, kde ale nenašel spoluhráče, který by mu pomohl šanci dotáhnout. S blížícím se koncem utkání se Kamenice stále více dostávala k míči i tlaku na půlce soupeře, do žádné větší šance se už ale propracovat nedokázala, ani Plačkov si už nic vážnějšího nevytvořil a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou, která spíše podtrhla defenzivní schopnosti obou týmů, než nebezpečnost útočníků.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Co k tomu napsat. Náš nejslabší výkon určitě. Takhle se o body nehraje. Soupeř ten zápas odmakal a připsal si bod zaslouženě, se kterým bude spokojený. To co jsme zahráli, byla velká bída. Po řadě výher, jsme si asi mysleli, že vše půjde snadno. Ale je to jen zápas, snad se z toho poučíme a budeme příště hrát, na to co máme.

TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař Plačkova): Tento týden nám los rozhodně nepřál. Jak v konfrontaci s Horní Cerekví, tak i tuto sobotu s Kamenicí nad Lipou jsme byli pasováni do role týmu, který může jen překvapit. V Horní Cerekvi jsme překvapili maximálně sami sebe v prvním poločase, který rozhodl, jak hluboko naše výkony můžou klesnout. V Kamenici to ale byl naprosto opačný průběh i přístup z naší strany. Od prvních minut jsme bojovali a po dlouhé době hráli jako jeden tým, především při obranné hře jsme se dokázali semknout, utkání odmakali na 100 % a s bodem můžeme být spokojeni. Na výhru to určitě nebylo, trápit nás to ale nemusí. Já sem si tam po hodině hry připsal dva docela solidní zákroky, takže i sám se sebou můžu bejt spokojenej. Teď jen si vzít z tohoto zápasu příklad a stejně odehrát i následující derby s Čejovem.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Macháček [-] (68. J. Nechvíle [-] ) , J. Strašík [-] , L. Hadač [-] , D. Růžička [-] - J. Tětiva [-] , V. Spěváček [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] - M. Strašík [-] (82. O. Joza [-] ) , A. Kos [-] (56. L. Kašparec [-] )

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - M. Němec [-] , L. Ehrlich [-] , J. Kalivoda [-] , K. Vaňous [-] , J. Slavík [-] (68. R. Andreev [-] ) , J. Brůna [-] (87. M. Němec [-] ) , R. Zemek [-] , F. Mottl [-] , L. Jančička [-] , Z. Štěpán [-]

ŽK: 51. V. Spěváček , 73. L. Hadač .
Hráči zápasu: J. Strašík - L. Jančička , L. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BABÁK Martin - FILÍPEK Tomáš (N), PALÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.